19 october 2018, 14:15 views 12959
Cum s-a transformat clădirea Președinției după reparație (Video)
19 october 2018, 14:15 views 12959

Cum s-a transformat clădirea Președinției după reparație (Video)

Igor Dodon a publicat imagini video cu clădirea Președinției după reabilitare. În imagini se vede cum arăta sediul Președinției după protestele din aprilie 2009 și cum arată în prezent.

"Circa 9 ani de zile, simbolul statalității țării noastre - clădirea Președinției, a stat devastată. Am reușit s-o renovăm. Pas cu pas vom dezvolta și țara! Moldova are viitor!", a scris șeful statului pe o rețea de socializare.

Șeful statului mai anunță în spotul video că în curînd la Președinție va fi organizată ziua ușilor deschise. „Cel puțin o dată în două săptămîni va fi Ziua Ușilor deschise și toți cetățenii R. Moldova, locuitori nu doar ai municipiului Chișinău, dar și ai altor localități vor putea să vină să viziteze instituția prezidențială", a spus Dodon.

La finalul discursului, șeful statului a adus mulțumiri Turciei pentru renovarea clădirii.

Source: noi.md

Keywords:

Președinția , reparatie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
25 locuitori

Cucioaia Nouă este un sat din cadrul comunei Ghiliceni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 18 km de oraşul Teleneşti şi la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 25 de oameni. Satul Cucioaia Nouă a fost înființat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.