19 september 2018, 15:30 views 11180
În acest an, comerţul stradal este mai bine organizat
19 september 2018, 15:30 views 11180

În acest an, comerţul stradal este mai bine organizat

În acest an, comerţul stradal este mai bine organizat comparativ cu anii precedenţi.

Gheretele de îngheţată, cu băuturi fierbinţi şi răcoritoare fiind aplasate la periferiile parcurilor din Capitală, fapt ce sporeşte confortul şi buna dispoziţie pentru trecători dar şi contribuie la păstrarea curățeniei în parcuri şi a edificiilor istorice.

"În fiecare zi mă plimb prin parcuri şi este foarte bine că sînt gherete, putem consuma băuturi calde, putem cumpăra ceva la copii, este foarte bine şi ar fi de dorit să rămînă şi în perioada rece".

"Este foarte comod, putem să mergem la terenul de joacă cu copii şi mamele pot să bea ceva de acolo, pentru copii tot este meniu, ceea ce este foarte bine".

Oamenii sunt foarte mulţumiţi: gheretele arată bine şi cafeaua aici e preparată foarte rapid, astfel încît poate fi servită în drum spre muncă sau şcoală.

"Dimineaţa începe cu o cafea, indiferent fie vară, fie iarnă. Plăcut, uşor, comod, confortabil, accesibil, ai trecut 3 minute cît ţi-au preparat cafeaua proaspătă, ai luat-o şi deja ai dispoziţie pentru a începe o zi".

Trecătorii spun că gheretele cu cafea sunt o necesitate a vieţii urbane iar preţurile sînt accesibile.

"Preţurile sunt foarte accesibile şi foarte mă bucură în ultima vreme vizual estetic arată destul de bine, curate, sînt improvizate scrumiere chiar luînd în considerare că este margine de parc şi este foarte comod în direcţia asta".

"Este o idee foarte bună despre gheretele din parc, elementar să te uiţi prin împrejurul parcului nu ai de unde cumpăra o apă, o cafea. Cu o domnişoară să ieşi trebuie să te duci în cafenea, trebuie să achiţi îndoit, triplu, mult mai mult".

Oamenii îşi doresc ca gheretele de cafea să funcţioneze şi pe perioada rece a anului nu doar pentru perioada estivală.

Source: prime.md

Keywords:

comert , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
1223 locuitori

Neculăieuca este un sat şi comună din raionul Orhei. Neculăieuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1223 de oameni. Satul Neculăieuca a fost menționat documentar în anul 1811.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.