09 may 2018, 15:30 views 9186
Un cocostîrc s-a rătăcit pe străzile din Chișinău (Foto)
09 may 2018, 15:30 views 9186

Un cocostîrc s-a rătăcit pe străzile din Chișinău (Foto)

Un cocostîrc s-a rătăcit pe străzile din Chișinău.

Pasărea a fost observată în preajma unei grădinițe din sectorul Botanica. Nu se ştie deocamdată cum a ajuns acolo barza.

Cocostîrcul s-ar fi plimbat pe străzile de la Botanica mai multe zile l-a rînd. Cîţiva locatari au postat pe o rețea de socializare imagini cu pasărea în speranța că cineva o va ajuta. Într-un final, barza a fost dusă la Grădina Zoologică.

"Au sunat locuitorii din sector și au spus că este un cocostîrc pe străzi. El era fugărit de cîini și de boschetari. L-au adus la Grădina Zoologică, iar noi l-am dus la veterinar", a spus directorul adjunct al Grădinei Zoologice, Alexandru Belinski.

În ultimele șase luni, la menajeria din Capitală au fost aduși cinci cocostîrci. De obicei, aceştia ajung acolo cu aripile rupte sau cu alte probleme grave.

Source: publika.md

Keywords:

pasari , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
537 locuitori

Ghermăneşti este un sat din cadrul comunei Suhuluceni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 18 km de oraşul Teleneşti şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 537 de oameni. Satul Ghermăneşti a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.