20 august 2018, 17:25 views 11535
O nouă pictură urbană colorează sectorul Botanica (Foto)
20 august 2018, 17:25 views 11535

O nouă pictură urbană colorează sectorul Botanica (Foto)

Activiștii proiectului de artă urbană „ Chisinau is me", au creat încă un obiect de artă numit „Bătrînul visător", care poate fi observat pe unul dintre pereții de pe bulevardul Dacia, 9/2.

Bunicul cu barba lungă și cu cușma în cap, ține în mîinile sale niște cutii cu vopsea cu care desenează spațiul, astfel umplînd golurile din jurul său.

"Despre ce vorbește această ilustrație de pe perete? Despre faptul că oamenii de orice vîrstă, în suflet sînt artiști. Și chiar dacă nu știm să desenăm, oricum, fiecare dintre noi, la sigur știe să scrie vise, să-și imagineze și să-și picteze viața în diferite culori", se arată în mesajul autorilor proiectului.

„Chișinău Is ME" este proiectul de artă nonprofit al companiei Simpals.

Source: realitatea.md

Keywords:

Chisinau , pictura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2245 locuitori

Tigheci este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cuporani și Tigheci. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2245 de oameni. Satul Tigheci a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.