23 june 2018, 16:45 views 14277
Poliția a anunțat măsurile de asigurare a ordinii publice în timpul desfășurării în PMAN a protestului de mîine (Video)
23 june 2018, 16:45 views 14277

Poliția a anunțat măsurile de asigurare a ordinii publice în timpul desfășurării în PMAN a protestului de mîine (Video)

Inspectoratul General al Poliției a anunțat măsurile de asigurare a ordinii publice în timpul desfășurării protestului de duminică, ce urmează să se desfășoare în Piața Marii Adunări Naționale din Capitală.

„Legislația prevede ca întrunirile se desfășoară numai în mod pașnic, de aceea toți pariticipanții sunt îndemnați să respecte următoarele reguli care vin să asigure buna desfășurare a evenimentului. Recomandăm să vă abțineți de la acțiuni care ar veni să împiedice desfășurarea evenimrntului. În timpul evenimentulor publice este interzisă aflarea persoanelor asupra care au arme de foc, obiecte interzise, substanțe explozive, obiecte tăioase și dure, cum ar fi bîte, fapt care pun în pericol siguranța persoanelor", a declarat reprezentantul Inspectoratului General al Poliției.

De asemenea, persoanele nu trebuie să se prezinte la asemenea acțiuni în stare de ebrietate sau să poarte măști.

Organizatorii protestului sunt obligați să stabilească un coordonator al întrunirii și să-l comunice administrației publice locale. Atât organizatorii, cît și participanții sunt obligați să respecte prevederile legislației în vigoare. În cazul în care vor admite acțiun ce încalcă legislația, pot fi atrași la răspundere penală, contravențională sau civilă.

De menționat că pe lîngă polițiști, PMAN, unde se va desfășura întrunirea, va fi supravegheată prin intermediul mijloacelor tehnice audio și video.

Amintim că mîine, la ora 14.00, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura un protest privind decizia instanței privind invalidarea alegerilor locale în Chișinău.

Source: realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
1289 locuitori

Novosiolovca este un sat şi comună din raionul Taraclia. Novosiolovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Taraclia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1289 de oameni. Satul Novosiolovca a fost întemeiat în anul 1964.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.