22 june 2018, 09:37 views 9153
Alegerile din Chișinău, declarate nevalide și de Curtea de Apel
22 june 2018, 09:37 views 9153

Alegerile din Chișinău, declarate nevalide și de Curtea de Apel

Magistrații de la Curtea de Apel au menținut decizia primei instanței, astfel alegerile din Chișinău au fost declarate nevalide.

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a declarat că va contesta decizia la Curtea Supremă de Justiție, care este ultima cale de atac.

„Iată un proces al absurdului, iată o mostră. De data asta nu este vorba despre incapacitate, se vede cu ochiul clar că este vorba despre o crimă împotriva Capitalei, a R.Moldova, împotriva democrației. Aceștia indivizi care din start au mințit, au trișat, au falsificat, au evitat să examineze probe, acești indivizi au executat o comandă politică", a declarat Andrei Năstase precizînd că a anticipat decizia Curții de Apel atunci cînd a văzut numărul mare de polițiști în jurul Curții de Apel.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1610
Populația:
6304 locuitori

Şoldăneşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Şoldăneşti. Amplasat în partea de nord-est a republicii, în valea rîului Ciorna, oraşul Şoldăneşti este situat la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 6304 locuitori. Prima menţiune documentară a satului Şoldăneşti, aflat în proprietatea boierului Pisoţchi şi a soţiei sale Tudosca, fiica marelui logofăt Pătraşcu Şoldan, datează din anul 1610, localitatea fiind pomenită într-o mărturie hotărnică asupra satelor învecinate.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.