13 june 2018, 15:25 views 11272
O rută temporară de autobuz va apărea în Capitală
13 june 2018, 15:25 views 11272

O rută temporară de autobuz va apărea în Capitală

O rută temporară de autobuz va asigura, din 14 iunie și pînă pe 25 august, conexiunea dintre sectorul Centru și cartierul Telecentru, pe durata lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. București, timp în care troleibuzele nu vor ajunge în cartierul Telecentru.

Ruta de autobuz se va numi: „Centru – Telecentru" și va avea itinerarul: str. Bănulescu-Bodoni (Grădina Publică ,Ștefan cel Mare), A. Mateevici, V. Alecsandri, Șoseaua Hîncești, str. Miorița, Gh. Asachi, str. V. Alecsandri, A. Mateevici, M. Eminescu, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, Bănulescu-Bodoni.

Directorul adjunct pentru exploatare al Întreprinderii municipale „Parcul Urban de Autobuze", Marcel Lupanciuc, a declarat pentru IPN că pe rută vor circula patru unități de transport, la un interval de zece minute, de la ora 06.00, pînă la ora 21.50. Costul călătoriei va fi de trei lei.

Din 14 iunie și pînă pe 25 august, circulația rutieră în strada București va fi închisă în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Pușkin. Ruta de troleibuz nr. 3 se suspendă. Itinerarul rutei de troleibuz nr. 2 se modifică: de la str. Gh. Asachi troleibuzele vor circula pe str. Pan Halippa, Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit. Rutele de troleibuz nr. 10 și nr. 24 se scurtează pînă la str. 31 august.

Source: ipn.md

Keywords:

Chisinau , rută , autobuz

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
2907 locuitori

Prajila este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Antonovca, Frunzești, Prajila și Mihailovca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Florești și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2907 oameni. Satul Prajila a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.