18 october 2016, 16:45 views 5010
Centrul Chișinăului: 400 m³ de gunoi evacuați după Ziua Orașului
18 october 2016, 16:45 views 5010

Centrul Chișinăului: 400 m³ de gunoi evacuați după Ziua Orașului

Potrivit reprezentanților Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare pentru a duce tot gunoiul, volumul căruia a atins cifra de 400 de metri cubi, a fost nevoie să fie efectuate 22 de curse.

În afară de aceasta, potrivit reprezentanților Întreprinderii Municipale "Spații Verzi", din scuarul Catedralei și Grădina Publică Ștefan cel Mare au mai fost transportate încă aproximativ 22 de tone de gunoi.

"Din păcate, oamenii vin să se odihnească, dar nu păstrează ordinea. Nu pot spune că sîntem obișnuiți cu acest lucru, sperăm ca data viitoare cetățeni să fie mai organizați", a declarat directorul adjunct al Întreprinderii Municipale"Spații verzi", Galina Leahu.

Source: rtr.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
113 locuitori

Șmalena este un sat din cadrul comunei Andreevca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Rîbnița și la 117 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 113 oameni. Satul Șmalena a fost înființat în anul 1919.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.