12 january 2011, 12:07 views 6360
12 january 2011, 12:07 views 6360

Turneul de baschet la Basarabeasca

În oraşul Basarabeasca s-a desfăşurat turneul în cadrul Campionatului Național de baschet divizia "A" între echipele Basarabeasca şi Rîbnița. Ambele echipe s-au străduit să demonstreze un joc bun şi să cîştige, dar victoria le-a revenit oaspeîilor. Meciul disputat la Basarabeasca a fost foarte tensionat. Scorul se schimba aproape în fiecare secundă.  

Cu o diferență de 2 puncte bachetboliştii din Rîbnița au cîştigat jocul. După părerea jucătorilor echipei care a cîştigat meciul, baschetboliştii din Basarabeasca au fost adversari foarte puternici. Următorul meci de baschet  pe care îl va sustine  echipa din Basarabeasca se va desfăşura pe data de 3 decembrie cu echipa Universității de medicină din Chisinau.

Sursa: bas-tv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
199 locuitori

Ruslanovca este un sat din cadrul comunei Vasilcău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 199 de oameni. Satul Ruslanovca a fost înființat în anul 1965.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.