09 august 2015, 17:36 Kaleidoscope views 12290
Donații pentru Orfelinatul din satul Tîrnova (Foto)
09 august 2015, 17:36 Kaleidoscope views 12290

Donații pentru Orfelinatul din satul Tîrnova (Foto)

Donatiile din cadrul proiectului asociatiei "AssoMoldave": "Prevenirea, este sanatatea", trimise spre Republica Moldova pe data de 28 august 2015 pentru copiii din Orfelinatul din satul Tîrnova, (Donduseni) au ajuns la destinatar.

Au fost donate 57 buc. pastă pentru dinți, 100 - periuțe pentru dinți; 4 kg de săpun lichid pentru igiena personală si 10 cutii cu creioane colorate.

«Nu o sa reușim sa le facem viața mai colorată, stim ca e puțin, dar dacă fiecare din noi s-ar implica să-și ajute aproapele, sa fie mai generos cu acei mai triști ca noi, sa nu uite de unde au pornit, desigur putem aduce o lumina în calea lor si să inteleagă ca NIMENI NU E SINGUR PE PAMINT in 2015» scrie pe rețelele de socializare Tatiana Nogailîc, Președintele Asociației «Assomoldave» din or. Roma.

Source: www.facebook.com

Keywords:

localitati , Moldova , donatie , copii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
138 locuitori

Boroseni este un sat în componenţa comunei Elizavetovca, raionul Donduşeni. Suprafaţa satului este de 5 km pătraţi. Satul Boroseni este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Donduşeni şi la 224 km de Chișinău.  Populaţia satului constituie 138 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Boroseni datează din 7 aprilie 1642.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.