28 february 2018, 12:11 Table etiquette views 9324
Două rute școlare din Ialoveni au fost suspendate
28 february 2018, 12:11 Table etiquette views 9324

Două rute școlare din Ialoveni au fost suspendate

UPDATE: Ministerul Educației informează că două rute școlare din raionul Ialoveni au fost suspendate azi din cauza defecţiunii unei unităţi de transport. Este vorba despre rutele s. Homuteanovca – s. Misovca și s. Alexandrovca – s. Misovca. Astfel, nu au fost transportaţi la şcoala de circumscripţie 24 elevi.

Astăzi toate școlie din teritoriu activează în regim normal, iar problemele de ieri legate de transportarea elevilor la instituțiile de învățămînt au fost remediate, informează serviciul de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Amintim că, ieri, 201 elevi nu au putut ajunge la ore din cauza drumurilor înzăpezite și a defectării autobuzelor școlare.

Problemele s-au atestat în centrul și sudul țării în raioane precum Cahul, Taraclia, Orhei, Ungheni, Hîncești ș.a.

Source: realitatea.md

Keywords:

autobuz , elevi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606 - 1607
Populația:
2166 locuitori

Tălăieşti este un sat din cadrul comunei Crasnoarmeiscoe, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2166 de oameni. Satul Tălăiești a fost menționat documentar în anii 1606 - 1607.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.