Profesorii unui liceu din Moldova poartă uniforme (Foto)

Profesorii unui liceu din Moldova poartă uniforme (Foto)

Pentru a fi un exemplu pentru elevi, profesorii de la Liceului Teoretic „Mihai Eminescu" din satul Slobozia Mare, raionul Cahul, și-au făcut o uniformă. Aceștia au purtat-o și la careul de inaugurare de pe 1 septembrie.

Inițiativa aparține directoarei instituției, Maria Chiciuc, care a povestit că ideea i-a venit încă de la sfîrșitul anului precedent de studii, iar timp de o vară aceasta a trecut prin mai multe etape de dezbateri.

„Ideea a fost acceptată de colegi și mai mult, susținută de întregul colectiv de profesori. Eleganța și disciplina au fost mereu simboluri ale apartenenței față de unitatea de învățămînt, dar și un exemplu pentru elevi. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru înțelepciune, colaborare, devotament, curaj, pentru ziua de ieri, de azi și de mîine. De asemenea, vreau să le doresc tuturor un an școlar bun, binecuvîntat cu liniște, pace și multă sănătate pentru cei ce seamănă lumină, pe un drum în care pornim cu încrederea că vom reuși", a menționat Maria Chiciuc.

Source: unica.md

Keywords:

profesor , liceu , uniforma

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
233 locuitori

Bogdanovca Nouă este un sat din cadrul oraşului Cimişlia, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Cimișlia și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 233 locuitori. Satul Bogdanovca Nouă a fost menționat documentar în anul 1872.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.