09 april 2018, 16:35 Cold snacks views 11077
Un pod părăsit din Anenii Noi stă să se prăbușească (Video)
09 april 2018, 16:35 Cold snacks views 11077

Un pod părăsit din Anenii Noi stă să se prăbușească (Video)

Un pod părăsit, peste rîul Bîc, care leagă localitățile Varnița și Gura Bîcului din raionul Anenii Noi, se află într-o stare jalnică.

Imagini video cu starea deplorabilă a construcției au fost trimise pe adresa redacției de un cititor al portalului de știri Noi.md.

Potrivit acestuia, podul se distruge tot mai mult, iar teama localnicilor este că la un moment dat acesta s-ar putea prăbuși și chiar răni pe cineva. Cititorul susține că autoritățile rămîn indiferente față de această problemă, motivîndu-și inacțiunile prin lipsa banilor pentru reparație.

Source: noi.md

Keywords:

Anenii Noi , pod

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
1209 locuitori

Ialpujeni este un sat și comună din raionul Cimișlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1209 oameni. Satul Ialpujeni a fost menționat documentar în anul 1805.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.