21 july 2016, 10:30 views 7257
La ce post vamal va fi inaugurat un coridor verde
21 july 2016, 10:30 views 7257

La ce post vamal va fi inaugurat un coridor verde

Călătorii care nu au bunuri de declarat vor avea prioritate la traversarea postului vamal Ungheni-Sculeni. Pentru ei va fi amenajată o pistă specială. Cei care vor încerca însă să-i mintă pe poliţiştii de frontieră şi pe vameși riscă sancţiuni.

În prezent, un astfel de coridor verde funcţionează doar la Aeroportul Internaţional Chişinău. Acesta are rolul de a fluidiza traficul rutier şi a micşora timpul de aşteptare în vamă.

Sistemul de trecere a frontierei va fi inaugurat de premierul Pavel Filip şi şeful Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie.

Postul Ungheni-Sculeni este cel mai solicitat. Doar în primul semestru al acestui an, punctul de trecere a graniței a fost tranzitat de aproape 1 milion 200 de mii de ori.

Source: www.publika.md

Keywords:

vama , Ungheni

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
149 locuitori

Bularda este un sat din cadrul comunei Dereneu, raionul Călăraşi. Satul Bularda se află la distanţa de 34 km de orașul Călăraşi și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 149 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1620.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.