09 august 2016, 16:00 views 7346
Cupa Preşedintelui raionului Şoldăneşti a plecat la Pohoarna
09 august 2016, 16:00 views 7346

Cupa Preşedintelui raionului Şoldăneşti a plecat la Pohoarna

În premieră, sportivii din satul Pohoarna au luat Cupa preşedintelui raionului Şoldăneşti la fotbal. Cu un scor de 2:0, băieţii i-au învins pe adversarii lor din oraşul Şoldăneşti, cărora le-ea revenit locul doi în competiţii. Pe al treilea loc s-au plasat tinerii din satul Cuşmirca.

Potrivit informaţiilor oferite de către Anatol Plaţînda, specialist la secţia cultură, tineret şi sport a Consiliului Raional Şoldăneşti, lupta pentru Cupa preşedintelui raionului a început în aprilie curent. În competiţie s-au înscris 11 colective din raion. Pentru a ajunge în finală, echipele au participat la toate meciurile disputate pe parcurs. În după amiaza zilei de duminică, 4 septembrie 2016, pe stadionul sportiv din satul Cotiujenii Mari, a avut loc finala întrecerilor. Pentru locurile III urma să lupte sportivii din satele Răspopeni şi Cuşmirca. Dat fiind că tinerii din Răspopeni nu au venit la competiţie, adversarii lor au obţinut fără efort locul trei.

În lupta pentru titlul de învingător s-au avîntat echipele din Şoldăneşti şi Pohoarna. Cei mai buni s-au dovedit a fi sportivii din Pohoarna. Ei au marcat două goluri în poarta şoldăneştenilor. După meci, Svetlana Rotundu, preşedinta raionului, le-a înmînat celor te la Pohoarna Cupa preşedintelui şi un premiu bănesc în sumă de 3 mii de lei. Sportivii din Şoldăneşti au primit un premiu bănesc de 2 mii de lei. Cu o mie de lei s-au ales şi fotbaliştii din Cuşmirca, care au fost plasaţi pe locul III.

Source: provincial.md

Keywords:

cupa , Șoldănești , fotbal

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1446
Populația:
522 locuitori

Trestieni este un sat din cadrul comunei Colicăuţi, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 522 de oameni. Prima atestare documentară a satului Trestieni datează din iunie 1446. La  acea dată satul se numea Trestiana şi se afla în componenţa ţinutului Hotin. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.