Show news from...

eye 4665 Views

Nina Ștanski a născut o fetiță


Bucurie în familia liderului separatist de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk. În această, soția acestuia, fostul pretins ministru al Afacerilor Externe din regiunea transnistreană, Nina Ștanski, a născut o fetiță.

Informația a fost făcută publică pe site-ul așa-numitei administrații de la Tiraspol, president.gospmr.ru.

"Pe 16 ianuarie, la Tiraspol, în jurul orei 5 dimineața, în familia președintelui Transnistriei, Evgheni Șevciuk, s-a născut o fată. Soția șefului statului și copilul se simt bine", se arată în mesaj.

Amintim, că liderul autoproclamatei regiuni nistrene, Evghenii Șevciuk, și fostul "ministrul de externe" al Transnistriei, Nina Ștanski, s-au căsătorit pe 19 septembrie 2015.

Keywords:

Evgheni Şevciuc , copii

Settlements of Moldova and Diaspora

Hîrjauca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
747 locuitori

Hîrjauca este un sat și comună în raionul Călărași. Din componenţa comunei fac parte patru localităţi: Leordoaia, Hîrjauca, Mîndra, Palanca. Satul Hîrjauca se află la o distanță de 25 km de orașul Călărași și la 71 km de Chișinău. Localitatea este situată într-o zonă colinară din inima Codrilor și este una din principalele stațiuni balneologice din Republica Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 747 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Hîrjauca datează din anul 1644.

Read more