26 march 2020, 14:00 views 5618
În plină epidemie, primarul de Telenești a dat o petrecere în cinstea soției (Video)
26 march 2020, 14:00 views 5618

În plină epidemie, primarul de Telenești a dat o petrecere în cinstea soției (Video)

Și-a sărbătorit ziua de naștere într-o veselie, în ciuda pandemiei. Natalia Lelic, soția primarului de Telenești, Vadim Lelic, și-a adunat în jurul mesei familia și rudele.

Atmosfera de voie bună a fost creată de interpretul Patric Hanganu. Evenimentul a fost transmis live pe facebook, chiar de alesul local, scrie jurnal.md.

Nici sunetul strident al girofarului de la o ambulanță, care trecea prin preajmă, nu i-a speriat pe petrecăreți. Veselia a continuat în plină stare de urgență, instituită din cauza pandemiei.

Contactat de Jurnal, primarul de Telenești a spus că respectă „întru totul" măsurile de precauție impuse de starea de urgență și că nu vede o problemă în a organiza o petrecere cu cei apropiați la el acasă.

„Păi la mine în casă, cu familia mea? Erau membrii familiei, cumnata, Patric și atît", a spus primarul.

Amintim că, din cauza pandemiei COVID-19, în Republica Moldova sînt acum interzise evenimentele sau manifestațiile care presupun aglomerație.

Source: noi.md

Keywords:

Telenești , primar

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
3002 locuitori

Crocmaz este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Crocmaz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Ștefan Vodă și la 128 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3002 oameni. Satul Crocmaz a fost menționat documentar în anul 1595.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.