12 february 2015, 15:40 views 10967
La Orhei va fi amenajat un patinoar în aer liber cu ocazia Tîrgului de Crăciun
12 february 2015, 15:40 views 10967

La Orhei va fi amenajat un patinoar în aer liber cu ocazia Tîrgului de Crăciun

„Axa târgului va fi pomul de Crăciun înalt de 24 de metri. În jurul bradului se vor aranja 12 căsuțe tradiționale, în care comercianții și meșterii artizani vor pune în vânzare suvenire, decorațiuni și daruri de Crăciun.

În zona gastronomică vor fi expuse bucate și băuturi tradiționale cu gust de sărbătoare. Seară de seară, copiii îl vor putea vizita pe Moș Crăciun în căsuța lui magică, iar până la sosirea Moșului ajutorii lui vor organiza ateliere de creație pentru pici", anunță primăria Orhei pe site-ul official al instituției.

De asemenea, „în piața Vasile Lupu va fi amenajat un patinoar. Terenul de gheață cu o suprafață de 200 metri pătrați va fi lansat chiar în ziua deschiderii Târgului de Crăciun pe 22 decembrie, la ora 17:00", spun autoritățile.

Menționăm că primul Târg de Craciun din Orhei este un proiect comun al Primăriei orașului Orhei și al Consiliului raional Orhei.

Source: zugo.md

Keywords:

Orhei , Crăciunul , sarbatoare , brad , tirg

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1439
Populația:
1512 locuitori

Brătuleni este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brătuleni și Cîrneşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Nisporeni și la 98 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1512 oameni. Satul Brătuleni a fost menționat documentar în anul 1439.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.