Show news from...

eye 15757 Views

Moldovenii zîmbesc: E-mail soției

Foto: favim.com

Cînd soțul a ajuns la hotel a decis să-i scrie un mail soției dar a greșit o literă din adresă și e-mailul a fost trimis la altă adresă.

E-mailul ajunge din greșeală la o văduvă ce tocmai venise de la înmormîntarea soțului. Citește e-mailul și leșină. În mesaj scria: “Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde să primești vești de la mine pe această cale, dar acum am calculator aici și poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns și am verificat ca totul sa fie pregătit pentru venirea ta, vinerea viitoare.

Abia aștept să te văd și sper că această călătorie să fie la fel de liniștită ca a mea. Nu-ți lua multe haine că aici e o căldură infernală!”

Keywords:

banc , umor

Settlements of Moldova and Diaspora

Hruşova

Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1064 locuitori

Hruşova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Chetroasa, Ciopleni şi Hruşova. Satul Hruşova este situat la o distanţă de 24 km de oraşul Criuleni şi la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Hruşova constituie 1064 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Hruşova datează din 5 mai 1618.

Read more