Show news from...
Go to section: Fine art

eye 1111 Views

O artistă din R. Moldova uimește prin originalitatea tablourilor sale (Foto, Video)


Romi Andoni, este o tînără artistă care crează tablouri parcă rupte din realitate.

Cea mai nouă capodoperă dă senzația că ar putea prinde viață în orice moment, iar eroina tabloului ar putea în orice moment să deschidă ochii și să te ademenească în lumea ei.

“La Muse” (Muza”), acesta este numele lucrării create de Romi Andoni care își creează tablourile a căror detalii sînt încrustate cu pietre prețioase și chiar metale precum aurul și platina.

”Autodidacticii sînt cumva născuți cu arta in sînge... dorința de a mă exprima prin artă și imaginație este atît de mare căci nu ai cum sa nu le exprimi. Eu vorbesc foarte puțin despre mine însă mă surprinde faptul de cum alții vorbesc ... rămîn așa încremenită ... numi vine să cred că despre mine și ce fac eu aud așa cuvinte ... e încurajator”, a declarat Romi pentru noi.md

Artita se bucură de un real succes în Bruxelles, unde tablourile create de ea sînt cumpărate cu zeci de mii de euro.

Keywords:

pictor , pictura

Settlements of Moldova and Diaspora

Vancicăuţi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
79 locuitori

Vancicăuţi este un sat din cadrul comunei Cepeleuți, raionul Edineț. Satul Vancicăuți este situat la o distanță de 27 km de orașul Edineț și la 226 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 79 de oameni. Satul Vancicăuți a fost înființat în anul 1909.

Read more