Go to section: Fine art
04 may 2016, 14:30 Fine art views 8496
Susține artiștii plastici la Moldovision (Foto)
04 may 2016, 14:30 Fine art views 8496

Susține artiștii plastici la Moldovision (Foto)

Artiștii plastici moldoveni pot fi susținuți de către publicul din Moldova sau de peste hotarele țării la un concurs de pictură din Marea Britanie. Acest lucru poate fi realizat datorită campaniei „Moldovision" lansată în susținerea artiștilor nominalizați pentru premii în Regatul Unit.

Participarea artiștilor moldoveni se încadrează în două categorii: „Up and Comig Artist Award", pentru cel mai bun print de artă publicat în Regat în 2015 cât și „Best in Show" pentru cel mai bun tablou vernisat în cadrul unei expoziții la Stratford-Upon-Avon, care va avea loc la începutul lui mai.

În concurs au fost nominalizați Cezara Kolesnik cu pictura „Summer Day", Ghenadie Șonțu cu pictura „The Secret" și Gheorghe Țărnă cu pictura „Gossip". Lucrările au fost nominalizate la recomandarea Galeriei online de Artă Toporaș.

Source: diez.md

Keywords:

artist , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1791
Populația:
6861 locuitori

Chirsova este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Chirsova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Comrat și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 6861 de oameni. Satul Chirsova a fost menționat documentar în anul 1791.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.