04 june 2020, 14:00 Health views 3928
Pandemia: deșteptarea a început (știri din mijlocul evenimentelor)
04 june 2020, 14:00 Health views 3928

Pandemia: deșteptarea a început (știri din mijlocul evenimentelor)

Tocmai m-am întors din Paris, din epicentrul pandemiei. Sînt în carantină.

Pentru mulți, nu este un secret faptul că boala este un semnal pentru organism că ceva în viața sa perturbă armonia întregului sistem, o parte din care este și organismul. Boala, prin blocarea funcțiilor care au devenit dăunătoare, ne aduce înapoi pe calea cea bună - calea armoniei cu natura, armonie cu lumea. Viteza vindecării depinde de capacitatea noastră de a realiza și de a corecta tulburările morale, greșelile fundamentale ale viziunii asupra lumii și de modul în care a fost scos sistemul din echilibru.

Am avut norocul să fiu în Franța în prima săptămînă de carantină publică. În prima săptămînă este încă atît de puțină experiență, dar această experiență este deja foarte diferită de ceea ce văd acum în Rusia, unde abia încep să fie introduse măsuri dure. Ir în Franța, deja se văd primele roade ale pandemiei - germeni spirituali care nu ar fi avut șansa de a crește atît de ușor în mase, dacă nu toate aceste evenimente. Deci, ce putem observa astăzi?

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

sanatate , coronavirus

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
646 locuitori

Marienfeld este un sat din cadrul comunei Ialpujeni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 646 de oameni.Satul Marienfeld a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.