14 june 2023, 15:30 Health views 7793
7 beneficii ale uleiului de cocos
14 june 2023, 15:30 Health views 7793

7 beneficii ale uleiului de cocos

Uleiul de cocos a devenit extrem de popular in ultima vreme si este folosit nu doar in bucatarie. Are in componenta substante extraordinare atît pentru sanatatea cat si pentru frumusetea corpului. Si cand este vorba despre alimentatie sanatoasa, uleiul de cocos este unul dintre cele mai bune ingrediente.

Iata 7 motive pentru care uleiul de cocos ar trebui inclus in casa ta.

Cremă anticelulitică

Uleiul de cocos este solutia perfecta pentu toate femeile cu celulita. Nu ai nevoie decat de doua ingrediente: miere si ulei de cocos. Mixeaza-le si inainte de a merge la culcare, aplica amestecul pe zona afectata. Repeta tratamentul timp de cateva saptamani si celulita va disparea.

Cremă hidratantă

In fiecare noapte, inainte de a merge la culcare aplica ulei de cocos pe piele pentru a o hrani. Uleiul penetreaza adanc pielea careia ii confera elasticitate si finete.

Tratament împotriva varicelor

Zilnic, maseaza usor zona cu varice dupa ce in prealabil ai uns-o cu ulei de cocos. S-a dovedit ca acesta este cel mai bun tratament impotriva varicelor.

Înmoaie cuticulele

Foloseste uleiul de cocos pentru a inmuia cuticulele uscate. Ar trebui ca zilnic sa iti masezi unghiile pana cand obtii rezultatele pe care le doresti.

Tratament pentru gene

Uleiul de cocos este ideal pentru doamnele si domnisoarele care se machiaza in mod regulat. In fiecare seara, inainte de a merge la culcare aplica ulei de cocos pe gene.

Cremă de ras

Atunci cand vrei sa-ti razi parul de la subrat, sau din alte zone ale corpului foloseste uleiul de cocos in locul unei creme obisnuite de ras, plina de compusi periculosi. Pielea va ramane moale, va fi hidratata si, totodata, va mirosi grozav.

Cremă pentru mîini

Datorita proprietatilor sale de hranire si inmuiere a pielii uleiul de cocos este ideal pentru maini. Dupa ce te vei da cu el pe maini, vei observa imediat diferentele.

Source: sfatulparintilor.ro

Keywords:

alimentatie , sanatate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
13 locuitori

Podul Lung este un sat din comuna Sipoteni, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Călărași și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 13 oameni. Satul Podul Lung a fost înființat în anul 1955.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.