06 march 2020, 03:00 Health views 12966
Top 5 cele mai calorice alimente
Photo: foodstory.ro
06 march 2020, 03:00 Health views 12966

Top 5 cele mai calorice alimente

Daca planuiesti sa scapi de cateva kilograme, asigura-te ca nu ai pe lista de cumparaturi niciunul din preparatele de mai jos. Sînt delicioase, într-adevar, dar numarul de calorii continute este mult prea mare ca să fie incluse intr-o dieta.

1. Friptura de vită
Este buna de tot, dar contine multe calorii. Chiar si cea mai slaba carne contine multe grasimi, la care se adauga si untul/uleiul folosit, plus o garnitura - rezultatul nu poate sa dea altfel decat pe plus la cantar.

2. Fondue
Nici nu mai e nevoie sa ne explicam: branza topita, in care se inmoaie paine. Nu este tocmai o combinatie fericita pentru silueta ta.

3. Cheeseburgeri
Carne de vita, branza, bacon, cartofi prajiti si sos - rezultatul este o cantitate astronomica de grasimi.

4. Cîrnați
In cazul in care nu stiai, carnatii sunt facuti din partile cele mai grase ale porcului, plus inca o cantitate de grasime. Clar, nu trebuie inclusi intr-un meniu de dieta.

5. Foie gras
Este ficat de rata ingrasat in prealabil, ca sa fie cat mai cremos si cu o consistenta bogata. Este insa si unul din cele mai calorile alimente posibile. 100 grame de foie gras contin 44 grame de grasimi.

Source: www.foodstory.ro

Keywords:

top , alimentatie , sanatate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1113 locuitori

Horodca este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Horodca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Ialoveni și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1113 oameni. Satul Horodca a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.