16 july 2021, 15:30 Sport views 3010
Două echipe din Republica Moldova s-au calificat în turul doi preliminar al Europa Conference League
16 july 2021, 15:30 Sport views 3010

Două echipe din Republica Moldova s-au calificat în turul doi preliminar al Europa Conference League

Echipele Milsami Orhei și Petrocub Hîncești s-au calificat în turul doi preliminar al competiției de fotbal Europa Conference League.

Federația Moldovenească de Fotbal a comunicat că formația Milsami a învins, ieri seară, în deplasare, pe stadionul Asim Ferhatovic Hase din Sarajevo, cu 1-0 campioana Bosniei și Herțegovinei, FK Sarajevo. În tur, s-a înregistrat remiză, 0-0. Golul calificator a fost marcat de Radu Gînsari în minutul 19. În următoarea etapă a competiției Milsami va juca cu echipa Elfsborg din Suedia. Primul meci va avea loc pe 22 iulie, în Suedia, iar returul – acasă, pe 29 iulie.

În același timp, tot ieri seară, Petrocub Hîncești a învins, pe stadionul Zimbru din Chișinău, campioana Macedoniei de Nord, Sileks Kratovo, cu 1-0. Meciul jucat anterior la Skopje s-a încheiat nedecis, 1-1. Astfel, cu scorul general 2-1 Petrocub Hîncești s-a calificat în turul doi preliminar al Europa Conference League. În această etapă a competiției, formația din Hîncești va juca cu echipa Sivasspor din Turcia. Primul meci se va desfășura acasă pe 22 iulie, iar returul - în Turcia, pe 29 iulie.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

sport , fotbal

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
1326 locuitori

Ciripcău este un sat şi comună din raionul Floreşti. Ciripcău este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Floreşti şi la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1326 de oameni. Satul Ciripcău a fost menționat documentar în anul 1619.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.