14 december 2020, 13:35 Sport views 2782
Sportivul moldovean Rodion Sucman vrea să devină cel mai puternic om din lume
14 december 2020, 13:35 Sport views 2782

Sportivul moldovean Rodion Sucman vrea să devină cel mai puternic om din lume

Nu se mai mulțumește cu titlul de cel mai puternic om al Republicii Moldova, de acum vrea să fie cel mai puternic om din lume. Vorbim despre Rodion Sucman, un tînăr de la noi din țară, care doboară record după record.

Tractează mașini, împinge troleibuze de peste 15 tone, se filmează în show-uri cu zeci de milioane de vizionări și face mare performanță în competițiile internaționale, transmite tv8.md.

Recent, Rodion a revenit din Statele United și nu s-a întors cu mîna goală, ci cu medalia de aur.

RODION SUCMAN, CEL MAI PUTERNIC OM AL REPUBLICII MOLDOVA: „Am plecat acolo, în primul rînd, pentru competiții. Am triumfat la un campionat de powerlifting, care s-a desfășurat în statul Washington. În plus, am mai rămas acolo ca să urmăresc activitatea lor: cum se antrenează și cum se alimentează."

Rodion este obișnuit deja cu performanțele. În trecut, acesta a ocupat locul cinci la cel mai prestigios turneu din lume, la categoria strongman.

RODION SUCMAN, CEL MAI PUTERNIC OM AL REPUBLICII MOLDOVA „Este elita, este apogeul. E un fel de UFC al luptelor libere. Nu e ceva mai sus decît asta."

În prezent, Rodion participă într-un show foarte popular în Rusia și Ucraina. Pentru el, emisiunea „Fețele de piatră" a fost o premieră absolută. Nu mai făcuse înainte una ca asta și, pentru a fi pregătit, i-a cerut soției o mînă de ajutor.

RODION SUCMAN, CEL MAI PUTERNIC OM AL REPUBLICII MOLDOVA: „Am rugat-o pe soția mea. I-am spus că îi ofer ocazia să își împlinească dorința, pe care o avea de cînd ne întîlnim, să-mi tragă o pălmuire sănătoasă. Ea m-a întrebat dacă nu glumesc și dacă poate să înceapă. Eu i-am zis că da."

Rodion spune că marile victorii merg umăr la umăr cu sacrificiile dureroase.

RODION SUCMAN, CEL MAI PUTERNIC OM AL REPUBLICII MOLDOVA: „Fratele meu avea nuntă. M-am certat cu fratele. S-a supărat, pentru că am plecat la competiții în loc să vin la nuntă. Adică, pentru mine, competițiile sînt pe primul loc. Eu am considerat că fratele îmi va da crezare. Pentru că a îl puteam felicita și a doua zi, dar de amînat competițiile, nu am putut."

E mîndru de trecutul său, dar crede că viitorul poate fi și mai frumos, iar visele sale nu există nicio limită.

RODION SUCMAN, CEL MAI PUTERNIC OM AL REPUBLICII MOLDOVA: „Să obțin titlul de cel mai puternic om al planetei. E totul destul de modest. Cred că pentru 2021 e ceva destul de realizabil."

Rodion Sucman este un sportiv din categoria strongman, în vîrstă de 34 de ani. Acesta este multiplu campion național, în această disciplină, iar în prezent, este fondatorul unui club sportiv, unde își împărtășește experiență cu alți doritori de a face performanță.

Source: tv8.md

Keywords:

sport , record

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
3615 locuitori

Bujor este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Bujor este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Hîncești și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3615 oameni. Satul Bujor a fost menționat documentar în anul 1482.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.