23 september 2020, 12:45 Sport views 4018
Naționala Moldovei de fotbal a învins-o pe Franța, cu 3 la 2
23 september 2020, 12:45 Sport views 4018

Naționala Moldovei de fotbal a învins-o pe Franța, cu 3 la 2

După ce a obținut victorii în fața Angliei și Olandei, naționala noastră de fotbal a învins-o și pe Franța. „Tricolorii" s-au impus în fața francezilor cu 3 la 2, într-un meci amical. Victoria a venit chiar la Paris, pe pămîntul adversarilor.

După o pauză lungă, fără meciuri, „tricolorii" au revenit în teren, pentru a întreține două amicale, în compania Franței. În prima partidă, s-au impus „cocoșii galici", însă în cea de-a doua, victoria a fost de partea băieților noștri. Cristi Obadă a deschis scorul încă din debutul meciului, la capătul unei acțiuni subtile, transmite tv8.md.

La puțin timp, francezii au înscris pentru 1 la 1. Însă, egalitatea de pe tabelă nu a rezistat prea mult. Marin Stan a rezistat între doi fundași, apoi a strecurat mingea printre picioarele portarului advers.

Băieții noștri au bătut fierul cît era cald și s-au desprins la două goluri. Andrei Negară a fost cel care a marcat pentru 3 la 1.

Pană la finalul meciului, francezii au mai înscris un gol, însă nu au putut evita înfrîngerea. În trecut, naționala noastră de futsal a mai obținut victorii importante și în față altor naționale puternice, cum ar fi a Olandei, Angliei sau Turciei.

Source: tv8.md

Keywords:

Franta , fotbal , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
397 locuitori

Budăi este un sat din cadrul comunei Step-Soci, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 10 km de oraşul Orhei şi la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 397 de oameni. Satul Budăi a fost înființat în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.