19 august 2020, 16:30 Sport views 3556
Igor Untilă: Ca să ai rezultat, trebuie multă disciplină (Video)
19 august 2020, 16:30 Sport views 3556

Igor Untilă: Ca să ai rezultat, trebuie multă disciplină (Video)

Antrenorul moldovean de box Igor Untilă a postat filmuleț motivațional, în care a împărtășit cu internauții experiența sa personală.

Sportivul a vorbit depre cum poți atinge rezultatul dorit, chiar dacă ai cunoștințele necesare într-un domeniu sau altul.

„Mulți s-au plîns că s-au îngrășat în carantină, dar eu am luat o hotărîre să slăbesc, să țin o ditetă, să am o pregătire fizică bună. Din luna aprilie pînă acum am slăbit cu 10 kilograme. Mulți se chinuie să slăbească, dar vreau să vă spun că rezultatul vine în timp, nu într-o secundă. Ca să ai un rezultat trebuie să te disciplinezi, să dai bătaie în timp și atunci vei putea fi avea perfomanțe”, a relatat Untilă într-un live pe facebook.

„Un sportiv 16 ani în urmă a venit și a spus că a citit o carte despre un campion și că dorește să fie și el un campion. În timp deja nu l-am mai văzut în sală și mi-a venit gîndul că nu este destul să cunoști, dar trebuie să pui în practică ceea ce cunoști. Noi toți știm cum să slăbim, cum să iubim, cum să devenim puternici, dar deja rămîne să punem în practică”, și-a continuat discursul motivațional Igor Untilă.

 

Source: noi.md

Keywords:

Igor Untilă , box , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1547
Populația:
745 locuitori

Vîprova este un sat din cadrul comunei Puțintei, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 745 de oameni. Satul Vîprova a fost menționat documentar în anul 1547.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.