Show news from...

eye 553 Views

Cine este cea mai bună sportivă a anului din Cimișlia


Ana-Maria Ciobanu, care a cîștigat medalia de bronz la Campionatul mondial la sambo, a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului din Cimișlia.

În cadrul unui eveniment au fost menționați cu diplome și premii bănești laureații din 2019, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

La Gala Sportului de la Cimișlia, Ana-Maria Ciobanu, care s-a remarcat pe arena internațioanală, a fost desemnată sportiva anului.

La categoria "antrenor de performanță" au ieșit învingători - Gheorghe Bezer, Eudochia Ciocalan, dar și Tamara Fiodorova.

De asemenea, au fost menționați și copiii, care au început să facă primii pași în lumea sportului, și nu doar pe ring-ul de lupte sau pe terenul de fotbal.

Au fost premiați și cei care joacă șah și dame, iar un nevăzător s-a ales cu premiul mare.

Sportivii anului din Cimișlia au primit diplome, medalii și bani, iar pentru premiere, din bugetul raional au fost alocați 65.000 de lei.

Spre finalul evenimentului, toți invitații au urmărit un film intitulat – Restrospectiva sportivă 2019.

Keywords:

Cimișlia , sport

Settlements of Moldova and Diaspora

Rădeni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1741 locuitori

Rădeni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Rădeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Călărași și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1741 de oameni. Satul Rădeni a fost menționat documentar în anul 1437.

Read more