Show news from...

eye 542 Views

Bucurie pentru elevii unei școli de handbal din Chișinău (Foto)


Copii care frecventează Şcoala sportivă specializată de handbal nr.2 din Capitală s-ar putea bucura de condiții mai bune chiar începînd cu luna decembrie a acestui an.

La moment, cît acolo au loc lucrări de reparație, copiii se antrenează în diferite săli care se iau în chirie, lucru îmbucurător pentru copii, întrucît se pot ocupa măcar undeva, mai ales cînd se gîndesc că degraba sala lor care se află în Parcul Valea Trandafirilor va avea condiții mai bune.

Potrivit unor surse anonime, lucrările au început în luna august și, conform contractului, ar trebuie să fie totul gata pe 1 decembrie 2019. Dar, se zvonește că lucrările au fost lăsate baltă la această etapă din motiv că antreprenorul ar dori să primească toată suma de bani pentru lucrări.

Fiind telefonat de redacția Noi.md, Victor Gheorghiu care este șef secție Sport, Direcția generală Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău ne-a declarat că speră că copiii vor reveni în sala de sport conform termenului.

„Nu cunosc cu exactitate la ce etapă sînt lucrările, dar, sper că totul va decurge conform planului. Însă, nu pot să mă pronunț cu exactitate. Mai multe detalii inginerii ar trebui să știe", ne-a declarat Victor Gheorghiu.

Totodată, sunînd la secția Ingineri, ni s-a spus că la moment inginerul este în teritoriu și nu are cine să ne dea anumite detalii la acest subiect:

„Reveniți mîine la ora 08:00".

Menționăm că, în cadrul instituției nu s-a mai făcut reparație încă din 1995.

Urmărind acest interviu puteți observa cum arăta sala înainte de reparație.

Mai jos vă prezentăm imagini în care se vede la ce etapă sînt acum lucrările:

Keywords:

scoala , handbal , sport

Settlements of Moldova and Diaspora

Iargara

Statut:
Oraș
Prima atestare:
1902
Populația:
5108 locuitori

Iargara este un oraş în raionul Leova, Republica Moldova. Amplasat în sud-vestul republicii, pe malul râului Tigheci, oraşul Iargara este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 5108 locuitori. Localitatea Iargara a fost întemeiată în anul 1902, odată cu înfiinţarea staţiei de cale ferată pe traseul Basarabeasca-Prut.

Read more