05 november 2019, 10:00 Sport views 14645
Start Campionatului European Voievod Moldova (Foto, Video)
05 november 2019, 10:00 Sport views 14645

Start Campionatului European Voievod Moldova (Foto, Video)

Astăzi, la Orhei, începe cea de-a şaptea ediţie a Campionatului European Voievod Moldova.

Ieri însă, a avut loc „Cîntarul Oficial" și "Duelul privirilor" – o ceremonie în cadrul căreia adversarii se întîlnesc față în față.

La ediţia din acest an participă 350 de sportivi din 12 țări.

Potrivit lui Oleg Sclifos, vicepreședinte al Federației de lupte "Voievod", în premieră în cadrul evenimentului din acest an vor avea loc 7 lupte din categoria profesionistă, dintre care trei lupte la centură.

Evenimentul sportiv va avea loc în incinta Complexului Sportiv VVS (cortul de Tenis din apropierea Complexului Raional Sportiv Orhei).

Menționăm că astăzi vor lupta pentru Centura de Campion reprezentanți ai Cluburilor Sportive din Republica Moldova, România, Ucraina și Azerbaijan.

Source: noi.md

Keywords:

Voievod , sport , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
269 locuitori

Elizavetovca este un sat din cadrul comunei Zagarancea, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 114 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 269 de oameni. Satul Elizavetovca a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.