02 december 2019, 16:15 Sport views 15168
Pe ce loc a urcat Radu Albot în topul ATP
02 december 2019, 16:15 Sport views 15168

Pe ce loc a urcat Radu Albot în topul ATP

Radu Albot este la cea mai bună clasare a carierei. Tenismanul moldovean a urcat 11 poziţii în ierarhia mondială a jucătorilor profesionişti şi se află pe locul 79.

Urcarea se datorează evoluţiei impresionante la turneul de la Montpellier, la care moldoveanul a ajuns pînă în semifinale, unde a cedat în faţa francezului Jo-Wilfried Tsonga.

În acest an, Albot a mai jucat la competiţia de Mare Şlem Australian Open, fiind învins în turul doi de spaniolul Fernando Verdasco.

Tenismanul nostru va participa în această săptămînă la turneul de la New York, iar în primul meci va da piept cu croatul Ivo Karlovic.

În top 10 ATP, nu s-au produs schimbări. Sîrbul Novak Djokovic este lider detaşat, fiind urmat de ibericul Rafael Nadal şi germanul Alexander Zverev.

Source: publika.md

Keywords:

Radu Albot , rating , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
406 locuitori

Mirceşti este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Mircești a fost menționat documentar în anul 1598.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.