31 january 2019, 16:23 Sport views 11570
Încurajează participanții la Rubicon 2019, trimițînd un SMS cu cuvinte de susținere
31 january 2019, 16:23 Sport views 11570

Încurajează participanții la Rubicon 2019, trimițînd un SMS cu cuvinte de susținere

Depășirea cu succes a tuturor etapelor ultramaratonului „Rubicon 2019" va depinde de mulți factori. Desigur, principalul factor este nivelul de pregătire fizică a participanților. Dar, de asemenea, foarte mult contează și motivația psihologică a alergătorului și sprijinul din partea publicului.

Având în vedere faptul că, în condițiile ultramaratonului „Rubicon", este exclusă prezența spectatorilor (competiția se va desfășura timp de trei zile prin toată țară), organizatorii au găsit o cale, prin care participanții vor auzi cuvintele de sprijin din partea celor dragi în timpul competiției. Pentru a face acest lucru, trimiteți un SMS la numărul de telefon 060399994 cu mesajul de susținere pentru participantul dorit. Acesta va fi citit de către prezentator chiar în timpul cursei, precum și în emisie directă pe site-ul oficial al evenimentului: https://rubicon.run/live.

Bucurați-vă eroii cu un mesaj plăcut! Aceste cuvinte le vor da putere, încredere și motivație.

Participanții la ultramaratonul „Rubicon 2019" au nevoie de sprijinul dvs., deoarece trebuie să facă față unui test foarte dificil.

Source: rubicon.run  

Keywords:

sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
1010 locuitori

Băiuş este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cociulia Nouă și Băiuş. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1010 oameni. Satul Băiuș a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.