30 december 2018, 10:35 Sport views 15793
Micii sportivi ai Clubului Maximus, vizitați de Moș Crăciun și Fulguța (Video)
30 december 2018, 10:35 Sport views 15793

Micii sportivi ai Clubului Maximus, vizitați de Moș Crăciun și Fulguța (Video)

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, micii sportivi ai Clubului Maximus din cadrul Federației de Luptă națională Voievod au fost surprinși plăcut, fiind vizitați de Moș Crăciun și Fulguța, oaspeți care le-au adus daruri alese.

Vicepreședintele Federației de Luptă națională Voievod, Oleg Sclifos, spune că a decis să-i distreze pe micii sportivi, pentru că aceștia au avut rezultate bune pe tot parcursul anului, motivîndu-i totodată să persevereze și să ajungă chiar și la competiții internaționale.

„În preajma sărbătorilor de iarnă, am hotărît să le organizăm o sărbătoare celor mai mici voievozi. Sînt cei mai mici sportivi, care pe parcursul anului au participat la diferite competiții naționale, competiții de club. Uite că am reușit să le organizăm o sărbătoare extraordinară. Sînt invitați și Moș Crăciun și Fulguța, dar și personaje din povești. Sînt copiii care muncesc tot anul, sînt copii care învață foarte bine la școală și merită ca pe final de an să fie organizată o asemenea sărbătoare", a declarat Oleg Sclifos.

Totodată, vicepreședintele Voievod nu a uitat să le mulțumească și părinților, care i-au ajutat și sprijinit în toate pe viitorii campioni.

„Aș vrea să le mulțumesc părinților pentru implicare, pentru receptivitate și nu în ultimul rînd să le doresc la toți multă sănătate, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă. Un Crăciun fericit, un An Nou fericit și fie ca anul 2019, care se apropie, să fie un an plin de realizări. Avem în față un calendar sportiv foarte încărcat și acești copii, care astăzi sînt picii noștri, pe viitor vor deveni cei care vor completa cu siguranță lotul național și acești bravi sportivi cu siguranță ne vor reprezenta țara la diferite competiții internaționale și chiar mondiale", a adăugat Oleg Sclifos.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
569 locuitori

Cucuruzenii de Sus este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 20 km de oraşul Orhei şi la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 569 de oameni. Satul Cucuruzenii de Sus a fost întemeiat în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.