30 october 2018, 18:37 Sport views 2910
Moldova a cucerit trei medalii la Mondialul de fotbal-tenis
30 october 2018, 18:37 Sport views 2910

Moldova a cucerit trei medalii la Mondialul de fotbal-tenis

În perioada 24-29 octombrie 2018 în oraşul francez Le Havre a avut loc faza finală a Campionatului Mondial la fotbal-tenis. Lotul Moldovei a participat la toate probele de concurs simplu, dublu, triplu, dar şi la dublu-mixt şi triplu-mixt, cucerind o medalie de argint și două de bronz.

În clasamentul general pe echipe, Moldova s-a clasat pe locul 4.

La seniori, proba dublu-mixt, Alexandru Sîrghi, Maxim Smetanca, Alina Miron și Dănuța Chicu au intrat în posesia medaliilor de argint.

Pe treapta a treia a podiumului de premiere au urcat Alexandru Sîrghi, Maxim Smetanca, Ion Țelic, Alina Miron, Dănuța Chicu și Victoria Gurdiș (triplu-mixt) și Alexandru Sîrghi și Maxim Smetanca (proba simplu).

Din staff-ul tehnic al lotului naţional au făcut parte Iurie Bulgăreanu, Andrei Sîrghi, Victor Greapcă şi Ghenadie Bereghici.

Source: noi.md

Keywords:

sport , medalie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
1907 locuitori

Teiu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Teiu și Tocmagiu. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 72 km de Chișinău. Populaţia satului Teiu alcătuia 1907 oameni în anul 2011. Satul Teiu a fost menționat documentar în anul 1711.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.