07 may 2018, 09:40 Sport views 7672
Radu Albot, o nouă victorie senzațională la Wimbledon
07 may 2018, 09:40 Sport views 7672

Radu Albot, o nouă victorie senzațională la Wimbledon

Tenismanul din R. Moldova, Radu Albot, s-a calificat în runda a treia la Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

După ce în prima rundă a trecut de spanionul Pablo Carreno Busta, astăzi Radu s-a impus în cinci seturi în fața slovenului Aljaz Bedene (71 în clasamentul ATP).

Partida dintre cei doi jucători a durat 4.20 ore, iar Radu Albot a gestionat mai bine momentele decisive ale meciului. Primul set a fost adjudecat cu 6-2 de Radu Albor, iar în runda secundă s-a mers umăr la umăr pînă la scorul de 4-4. Slovenul a reușit să facă un break și s-a impus cu 6-4. În setul al treilea Radu și-a luat revanșa și s-a impus la tie-break 7-6 (7-3). Slovenul a mai revenit odată și egalat la seturi: 7-5.

În setul decisiv Radu Albot a fost mai lucid și a făcut break la începutul setului. La un moment dat Radu conducea cu 3-0 și a fost foarte aproape să facă chiar 4-0. Slovenul a făcut re-break și Radu s-a văzut pus sub presiune. În cele din urmă jucătorul nostru s-a concentrat și cu o scurtă superbă a închis meciul: 6-3.

În runda a treia Radu Albot va juca împotriva cîștigătorului perechii John Isner (SUA), al 9-le favorit de la Wimbledon sau Ruben Bemelmans, un belgian de 30 de ani, locul 104 ATP.

Source: ziarulnational.md

Keywords:

Radu Albot , tenis , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
2307 locuitori

Ciutuleşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mărineşti, Ciutuleşti, Ion Vodă, Sîrbeşti. Satul Ciutuleşti aşezat în valea rîului Răut, este situat la o distanță de 21 km de oraşul Floreşti şi la 119 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2307 oameni. Menționat documentar, cu numele Visterniceni, în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.