19 june 2018, 17:20 Sport views 10693

19 june 2018, 17:20 Sport views 10693

"Samuraii" se impun în fața Columbiei după un meci controlat da capo al fine

Japonia a cîștigat primul meci al grupa H de la CM 2018, scor 2-1, contra Columbiei.

Partida a început practic de la 1-0 pentru niponi. O acțiune prelungită de atac a adus o lovitură de la 11 metri. Carlos Sanchez a blocat un șut de la marginea careului cu mâna și a fost eliminat. Kagawa, starul Borussiei Dortmund, a transformat cu sânge rece.

Columbia a trecut repede peste șoc, a urcat liniile și a ratat două ocazii importante prin Radamel Falcao. Golul egalizator a venit în minutul 39, printr-o execuție șireată a lui Juan Quintero (vezi detalii AICI!).

Partea secundă a fost controlată în totalitate de Japonia. Cu o posesia prelungită, ajunsă în minutul 72, la peste 80 de procente, "samuraii" au dat lovitura în minutul 73. Ospina, cu 3 intervenții salvatoare, nu a mai avut ce face la execuția lui Yuya Osako.

Cea mai mare șansă de egalare i-a aparținut lui James Rodriguez, intrat în repriza secundă pe teren. Șutul mijlocașului lui Bayern Munchen a fost blocat în ultima secundă de Shoji. Japonia a gestionat perfect finalul și s-a instalat provizoriu pe prima poziție a grupei H.

Source: gsp.ro

Keywords:

CM-2018 , fotbal , Japonia , Columbia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1497
Populația:
3285 locuitori

Măcăreşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frăsineşti și Măcăreşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3285 de oameni. Satul Măcărești a fost menționat documentar în anul 1497.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.