06 december 2018, 15:45 Sport views 13580
Ceslav Ciuhrii o va înlocui pe Marina Tauber în fruntea federației de tenis
06 december 2018, 15:45 Sport views 13580

Ceslav Ciuhrii o va înlocui pe Marina Tauber în fruntea federației de tenis

Ceslav Ciuhrii este noul președinte al Federației de Tenis din Republica Moldova (FTM). Candidatura acestuia a fost aleasă la data de 28 iunie curent, în cadrul ședinței ordinare, iar astăzi dînsul a fost investit oficial în funcție.

Ceslav Ciuhrii este proprietarul companiei farmaceutice „Biotehnos" jucător amator de tenis și sponsor al turneelor naționale și internaționale organizate în Moldova.

Tot în cadrul conferinței au fost reorganizat Biroul Federal al FTM, fiind redenumit Board al FTM și care începând de astăzi va include 5 membri. Aceștia sunt: Ceslav Ciuhrii, președintele FTM, Oleg Efrim, partener al firmei de avocați Efrim Roșca și Asociații și ex-ministru al Justiției, Nicolas Nicula, managing partener al companiei Acvila Group și proprietar al clubului de tenis "Acvila", Cătălin Giosan, director Pro TV Chișinău și Maria Agapii.

Source: unimedia.info

Keywords:

tenis , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
656 locuitori

Ivanovca este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Costești și Ivanovca. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.