02 february 2017, 09:40 Sport views 4279
Sportivii cu performanțe la JO vor fi premiați
02 february 2017, 09:40 Sport views 4279

Sportivii cu performanțe la JO vor fi premiați

Cabinetul de miniştri a aprobat în cadrul şedinţei de astăzi alocarea, din fondul de rezervă al Guvernului, a sumei de 3,95 milioane de lei pentru premierea sportivilor care au obţinut performanţe remarcabile la Jocurile Olimpice din oraşul Rio de Janeiro, Brazilia, precum şi a antrenorilor şi a personalului medical al acestora.

Astfel, sportivii Zalina Marghieva şi Alexandru Şpac, care s-au clasat pe poziţia a cincea, vor primi cîte 600 de mii de lei fiecare, halterofilul Sergiu Cechir, care a ocupat locul şase – 400 de mii, iar Larisa Marinenkova, care a fost a şaptea în clasamentul final – 300 de mii de lei. Totodată, premierea sportivului Serghei Tarnovschi, medaliat cu bronz la proba de canoe simplu, a fost amînată pînă la confirmarea rezultatelor finale de către Federaţia Internaţională de Canoe.

Republica Moldova a fost reprezentată la cea de a XXXI-a ediţie a Jocurilor Olimpice de vară şi la cea de a XV-a ediţie a Jocurilor Paralimpice de 26 de sportivi.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
769 locuitori

Agronomovca este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Agronomovca, Zăzulenii Noi și Negurenii Noi. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni şi la 95 km de Chişinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Satul Agronomovca a fost întemeiat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.