07 december 2016, 09:45 Sport views 4955
Alexandra Perper a cîștigat titlul la turneul de tenis de la Iași
07 december 2016, 09:45 Sport views 4955

Alexandra Perper a cîștigat titlul la turneul de tenis de la Iași

O nouă performanță pentru jucătoarea de tenis Alexandra Perper. Moldoveanca a cîștigat turneul ITF de la Iași și a urcat alte două locuri în clasamentul mondial.

Cea mai bună jucătoare de tenis a momentului în Moldova, Alexandra Perper, locul 491 în Clasamentul WTA, a cîștigat titlul ITF la turneul internațional Trofeul Municipiului Iași.

Pe arenele CFR, Perper s-a impus în fața reprezentantei Italiei, Giorgia Marchetti, în vîrstă de 21 de ani, locul 1170 în ierarhia mondială, scor 6-3, 6-0, în mai puțin de o oră de joc.

După finala cîștigată, Alexandra Perper a declarat pentru bzi.ro: "Am jucat la acest turneu primind un wild-card în calificări, am avansat apoi pe tabloul principal și am cîștigat turneul. A fost o săptămîna fantastică pentru mine. Dacă nu voi ajunge în primele 200 de jucătoare din lume în perioada următoare, voi veni cu mare plăcere și în 2017 la Iași, pentru a-mi apăra titlul cîștigat!".

A doua jucătoare ca valoare din Republica Moldova este Anastasia Vdovenco, care a urcat în clasamentul WTA pînă pe locul 497.

Veste bună și la băieți, unde Radu Albot a revenit în TOP 100 mondial, fiind acum pe locul 92.

Sursa: noi.md

Keywords:

tenis , turneu , Iaşi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1607 locuitori

Drăsliceni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Drăsliceni, Logănești și Ratuș. Satul Drăsliceni este situat la o distanță de 50 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1607 oameni. Prima menţiune documentară a satului Drăsliceni datează din 5 martie 1634.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.