21 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 4095
Horoscopul pentru 22 iunie 2021
21 june 2021, 19:00 Kaleidoscope views 4095

Horoscopul pentru 22 iunie 2021

BERBEC

Te-ai gandit la remodelarea sau redecorarea casei tale? Daca da, aceasta este ziua in care vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus. Simtul tau estetic este destul de format in aceasta zi. Apeleaza la ajutorul membrilor familiei in planificarea culorilor, stilurilor si aranjamentelor. O multime de activitati se pot petrece in interiorul si in jurul casei tale, si vei fi destul de entuziasmat.

TAUR

Vei avea parte de un moment dificil in legatura cu emotiile tale. Lucrurile se vor desfasura mai bine daca nu vei incerca sa te fortezi pentru a parea vesel atunci cand nu esti. Ar fi bine sa fii sincer in legatura cu emotiile tale. Daca te simti nelinistit, ar fi indicat sa mergi sa faci o plimbare, de preferinta langa apa, si sa te rasfeti cu o masa sanatoasa.

GEMENI

Dupa atatea zile libere, astazi vei avea de pregatit anumite documente pentru o sedinta de afaceri. Ar fi bine sa verifici de doua ori inainte pentru a fi sigur ca nu uiti ceva important. Exista posibilitatea sa fii in centrul atentiei datorita ideilor tale creative.

RAC

S-ar putea sa iti fie greu sa stapanesti emotiile in aceasta zi. Realizezi ca acest lucru este totusi in avantajul tau asa ca vei dori sa faci o plimbare sa respiri aer curat. O atitudune optimista este esentiala pentru a face progrese in ceea ce faci. Vei gasi raspunsurile pe care le cauti in conversatiile cu ceilalti.

LEU

In aceasta zi vei fi mai obosit decat deobicei, dar poti sa iti iei ramas bun de la gandul ca te vei odihni, deoarece vei fi deranjat de musafiri neasteptati. Fii calm si incearca sa fii o gazda primitoare. Sunt sanse ca in decursul acestei zile sa primesti un cadou de la o ruda apropiata.

FECIOARĂ

Ziua de azi iti rezerva anumite probleme ce te vor face sa iti modifici planurile avute. Incearca sa apelezi la rabdare si bun simt pentru a trece mai usor peste probleme. Exista posibilitatea sa intampini mici probleme de sanatatea, asa ca ar fi bine sa ai grija la alimentele pe care le consumi.

BALANȚĂ

Vei fi prea preocupat cu organizarea sarbatorilor dar nu e exclus sa ai si alte activitati in afara de acestea. Exista posibilitatea sa afunzi in unele incurcaturi amoroase, in care esti specialist. Certurile cu partenerul de cuplu pot fi provocate de aparitia unei noi aventuri inflacarate. In cazul in care nu ai o relatie cu o persoana de sex opus, vei avea toate sansele sa incepi una.

SCORPION

Vei avea parte de o zi plina de surprize si evenimente neprevazute. Exista posibilitatea sa te intalnesti cu un vechi prieten de care nu mai stiai absolut nimic. Spre seara vei fi invitat de catre prieteni sa participi la o petrecere. Ar fi indicat sa profiti de aceasta ocazie deoarece vei cunoaste persoane noi.

SĂGETĂTOR

In ultima vreme te-ai gandit serios la anumite chestii si ai multe de spus asa ca totul va fi destul de intens. De fapt, poti face de asemenea putina munca de detectiv, mai ales atunci cand vine vorba de o relatie intima. Asta nu inseamna ca cineva te poate chema acolo unde vrea cand este necesar. Asa cum se intampla adesea, tu esti cel care se afla in pozitia perfecta. Daca vrei sa joci corect, poate vei dori sa mentionezi acest lucru in avans.

CAPRICORN

Vei avea o zi incarcata cu mai multe sarcini de indeplinit. In cazul in care simti ca nu mai ai putere, apeleaza la ajutorul celor din jurul tau. Dupa ce vei termina, vei putea sa te relaxezi savurand un vin fier alaturi de prieteni.

VĂRSĂTOR

Va fi o zi excelenta pentru a incepe o parte din proiectele pe care le-ai amanat de ceva timp. Vei simti probabil mai multa energie fizica si mentala decat ai avut in ultima vreme. Indiferent daca ziua ta este plina de munca sau de joc, lucrurile vor merge destul de bine. Poti rezolva sarcinile cu incredere. Incearca sa fii productiv, oferindu-ti energia necesara de a merge in locurile in care esti invitat.

PEȘTI

Vei fi nevoit sa faci unele drumuri pentru a putea termina activitatile casnice. Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa fii invitat sa participi la o petrecere alaturi de colegii de munca. Vei primi un cadou pe care ti-l doreai de mult timp.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
396 locuitori

Andriașevca Nouă este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Slobozia și la 125 km de Chișinău. Populaţia satului Andriașevca Nouă alcătuia 396 de oameni în anul 2004. Satul Andriașevca Nouă a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.