25 february 2021, 19:00 Kaleidoscope views 4687
Horoscopul pentru 26 februarie 2021
25 february 2021, 19:00 Kaleidoscope views 4687

Horoscopul pentru 26 februarie 2021

BERBEC

Daca trebuie sa te implici intr-un proiect astazi, cauta-ti un partener sau doi. Te poate ajuta sa obtii rezultatele pe care le doresti cu adevarat. In plus, creste factorul distractiei! Conversatiile si informatiile pe care le obtii din cooperarea cu altcineva pot face proiectul mai placut. Joaca-ti cartile corect si poti incheia ziua cu legaturi puternice si cu un sentiment de implinire!

TAUR

Ziua ta este plina de conversatii care sunt atat intime cat si personale. Din fericire, impartasirea povestilor de viata cu un partener romantic creeaza o familiaritate placuta si produce o caldura confortabila. Pe partea profesionala, poti afla mai multe despre ceea ce ii face pe colegii tai sa faca si sa intelegi mai profund cum sa te conectezi cu ei. S-ar putea chiar sa dezvaluiesti pareri si idei pe care le pastrezi in mod obisnuit private. Desigur, este recomandata discretia.

GEMENI

Simte-te liber sa comanzi altora o anumita schimbare si sa delegi noi sarcini. O abordare agresiva este exact ceea ce este solicitat si ai capacitatea necesara de a livra bunurile. Incercarea de a face totul singur poate parea la inceput o idee grozava, dar e mai bine sa accepti ajutorul, astfel incat altii sa se poata simti implicati si sa te concentrezi sa faci o treaba mai buna pe mai putine sarcini.

RAC

Ti se pare ca lucrurile nu au mers asa cum te asteptai in ultima vreme? Daca e asa, poate fi momentul potrivit pentru a rezolva orice greseala. Curata-te si ingrijeste-ti viata, atat fizic cat si simbolic. Utilizeaza-ti imaginatia uimitoare pentru a te distra si a aborda tot ce vei avea de facut azi.

LEU

Exista posibilitatea sa ai dificultati in a finaliza sarcinile de astazi. Cu toate acestea, nu este nevoie sa te retragi doar pentru ca acum ai o senzatie de siguranta. Nu lasa teama sa te impinga sa numeri bani. In schimb, reconsidera modul in care te poti bucura pur si simplu si pentru mai putin. Nu exista nici un motiv sa te feresti de toata distractia doar pentru a iti mentine lumea in siguranta.

FECIOARĂ

Unii spun ca pierzi timp din cauza tendintei tale de a-ti observa viata mai degraba decat de a ti-o trai direct. Daca asa este, atunci ziua de astazi va fi o adevarata schimbare pentru tine. Vei lua in considerare sentimentele tale si vei fi mai prezent si conectat cu cei din jurul tau. Se simte bine pentru o schimbare, nu?

BALANȚĂ

Energia pe care o ai este doar dreptul de a pune in evidenta un anumit lucru sau de a ajuta pe cineva apropiat. Daca ai retinut ceea ce ai de facut, totul este potrivit doar pentru a lasa deoparte partea ta moale. Prieten, membru din familie sau iubit, iti vor aprecia eforturile si te vor face sa stii ceea ce vrei cu adevarat sa faci.

SCORPION

Nu te simti vinovat de alunecare daca trebuie sa scapi putin agitatia din jur pentru a iti limpezi mintea. Cu cat ai mai multe responsabilitati, cu atat mai important este sa profiti de orice "ocazie" ce ti se poate oferi. Chiar si 15 minute de singuratate din cand in cand pot face minuni pentru starea ta de spirit si ajuta la restabilirea energiei tale.

SĂGETĂTOR

Fiind inconjurat de familie si de prieteni, iti poti duce energia la un nou nivel. Aceasta latura grandioasa, unica pentru tine poate sa straluceasca astazi, astfel incat sa poti arata destul de bine. Trimiti unui prieten un text, un apel telefonic sau poate o invitatie. Cu aceasta vibratie puternica, poti sa te simti multumit, mai aproape de cineva pe care-l iubesti si sa te reincarci pentru zilele viitoare.

CAPRICORN

Vei fi motivat in aceasta zi sa oferi un sfat sau un umar grijuliu unui prieten. Acorda-ti timp pentru a afla mai multe despre problemele lui si apoi calculeaza cu atentie pentru a acorda ceea ce ar putea fi cu adevarat de ajutor pentru el. Daca acesta cauta un echilibru in viata lui, ajuta-l sa faca o schimbare reala. In cele din urma, vei detensiona atmosfera, prin aducerea unei claritati si a unei mici scantei inapoi in viata lui.

VĂRSĂTOR

Un moment romantic, cu cineva special, poate fi pe ordinea de zi astazi. Cu haosul de zi cu zi al muncii si al vietii, poate fi dificil sa obtii putin timp singur. Daca nu faci planuri specifice, poate trece mult timp. Ia situatia in mana si fa aceste planuri. Daca esti singur, gandeste-te sa faci aranjamente pentru o intalnire sau petrecere a unui timp cu un prieten.

PEȘTI

Poate ca tu si colegii tai sunteti de parere ca locul de munca are nevoie e de un nou program sau alte beneficii. Ai fi bine sa prezinti acest lucru factorilor de decizie. Chiar daca a fost facuta inainte, foloseste-ti influenta pentru a incepe o petitie sau pentru a gasi modalitati creative de a face un grup mai eficient.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1662
Populația:
1295 locuitori

Vadul-Leca este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 35 km de orașul Telenești şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1295 de oameni. Satul Vadul–Leca a fost menționat documentar în anul 1662.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.