26 january 2021, 09:00 Kaleidoscope views 2012
Horoscopul pentru 26 ianuarie 2021
26 january 2021, 09:00 Kaleidoscope views 2012

Horoscopul pentru 26 ianuarie 2021

BERBEC

Ti se pare ca cei din familie te judeca prea aspru pentru deciziile tale si in loc sa faci ceva in acest sens, te comporti ca un copil si te inchizi in tine. Cei din jur iti vor doar binele si sunt preocupati de traseul tau pe viitor, deci nu te simti atacat. Judeca la rece situatia creata.

TAUR

Te asteapta cateva surprize foarte placute astazi. Daca esti singur, probabil vei primi un telefon de la cineva care te intereseaza in mod romantic. Acest lucru ar trebui sa iti sporeasca foarte mult nivelul de incredere in sine si, prin urmare, este posibil sa plutesti in restul zilei. Cu aceste aspecte, orice noua relatie sau proiect inceput astazi va avea o energie minunata in spate.

GEMENI

Ziua de astazi este buna pentru distractie. Bucura-te de compania familiei si a prietenilor si nu te lasa distras de gandurile sumbre despre munca sau bani. Relaxeaza-te si lasa-i pe altii sa se ingrijeasca de ei insisi. Iti place sa ingrijesti alti oameni si sa te asiguri ca au un timp minunat, dar trebuie sa ai grija si de nevoile tale, asa ca nu te forta prea tare. Cineva iti poate da un cadou, un semn de iubire si apreciere.

RAC

Conflictul dintre responsabilitatile tale la domiciliu si obligatiile de la locul de munca, in special cele care implica parteneri, ar putea reprezenta o problema astazi. Problema nu este insurmontabila, ci necesita o comunicare cinstita, deschisa intre toate partile implicate. Nu vei fi fericit ca trebuie sa faci o alegere si ca poti gasi cele doua sarcini greu de echilibrat chiar acum. Incearca sa iei decizia cea mai buna. Pana maine lucrurile ar trebui sa revina la normal.

LEU

Parteneriatele legate de afaceri, se afla pe ordinea de zi. S-ar putea sa te afli in discutii referitoare la astfel de parteneriate, precum si la contracte si alte documente. De asemenea, poti sa iti aloci timp in care te poti concentra pe o relatie romantica, una noua sau una mai veche, care se schimba si se dezvolta. Acesta este momentul potrivit pentru luarea deciziilor, deoarece mintea ta se concentreaza in mod special acum.

FECIOARĂ

Astazi iti poti ajuta vechi si noi prieteni implicatii in relatii romantice sa ajunga la o noua intelegere. Acest lucru creeaza un angajament mai puternic intre tine si cei care iti sunt alaturi. Aceasta este o zi minunata pentru a semna anumite documente, in special contracte legale. Spiritul tau de afaceri functioneaza la un nivel foarte ridicat. Esti mai potrivit sa vezi zonele care au nevoie de munca, asa ca incearca sa te concentrezi astazi.

BALANȚĂ

S-ar putea sa afli ca oamenii nu sunt neaparat foarte simpatici cu sentimentele tale astazi. Este foarte posibil ca ei sa reactioneze mai mult la fapte si informatii decat la emotii. S-ar putea sa ai nevoie de un traducator pentru a ajunge la o persoana cu care incerci sa comunici. Nu ezita sa ceri mai multe clarificari cu privire la ceva daca ai nevoie.

SCORPION

Astazi te vei intalni cu cativa prieteni mai apropiati si veti discuta de unele promisiuni pe care vei fi nevoit sa le respecti. La locul de munca vei reusi sa termini unele proiecte pe care le-ai inceput de mai mult timp. La un moment dat, vei fi nevoit sa iei unele decizii importante pentru viitorul tau, dar iti recomandam sa nu te grabesti.

SĂGETĂTOR

In aceasta zi vei fi destul de irascibil si tot ceea ce se intampla in jurul tau te va deranja. Starea de nervozitate te va face sa ridici tonul la cei din jur si fara sa iti dai seama, vei rani o persoana draga. Seful te va anunta ca trebuie sa faci o mica calatorie pentru a semna un contract foarte important. Exista posibilitatea ca in urma acestei calatorii sa primesti o suma importanta de bani.

CAPRICORN

Astazi vei avea parte de o anxietatea mintala, ceea ce ar putea duce la neliniste fizica. S-ar putea sa te simti atingand piciorul sau sa iti pocnesti degetele in timp ce incerci sa te concentrezi. Exista prea multe idei interesante, care te distrag! Poate sunt oameni care iti distrag atentia, prieteni si colegi care continua sa faca orice sa te opreasca din ceea ce faci. Nu fi surprins daca nu vei reusi sa faci prea multe in aceasta zi.

VĂRSĂTOR

Evenimentele sociale orientate spre afaceri ar putea sa iti ocupe mult timp astazi. Ai putea fie sa le planifici sau sa participi la ele. Daca acesta din urma ar putea fi mai mult decat unul. Te simti bine mai ales in acest moment, asa ca ar trebui sa faci o impresie buna si, eventual, sa iti faci niste prieteni noi. Cu toate acestea, este important sa iti amintesti sa iti faci ceva timp pentru tine.

PEȘTI

Ar trebui sa te ocupi de unele documente destul de extinse si enervante. Probabil iti vor solicita toata atentia, asa ca, daca poti, ar fi bine sa fie primul lucru de care te vei ocupa in aceasta dimineata, cand esti in stare proaspata. Acesta ar putea fi un contract sau ar putea fi o polita de asigurare sau altceva ce te va ajuta sa avansezi pe plan financiar. Nu iti fie frica sa intrebi pe cineva familiarizat cu aceasta situatie sa iti explice ceea ce nu intelegi.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1745
Populația:
3216 locuitori

Tașlîc este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Grigoriopol și la 70 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2007, populaţia satului constituia 3216 oameni. Satul Tașlîc a fost menționat documentar în anul 1745.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.