13 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2485
Horoscopul pentru 13 octombrie 2020
13 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2485

Horoscopul pentru 13 octombrie 2020

BERBEC

Familia este sursa ta principală de energie pozitivă. Cât timp primeşti de la cei dragi atâta iubire necondiţionată şi, mai presus de toate, atâta înţelegere, eşti capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce vă apropie mai mult, leagă şi mai frumos relaţiile dintre voi, arătând lumii un exemplu de viaţă de familie reuşită. Se simte armonia, fericirea, dialogul plăcut, înţelegerea dintre voi, încât nimic nu ţi se pare mai minunat decât să faci totul pentru şi alături de cei dragi. Eşti recunoscător pentru felul cum te completează în toate!

TAUR

Recunoaşte că nu eşti încă pe deplin matur din punct de vedere afectiv, că fiecare nouă lecţie de viaţă legată de iubire, devotament, dăruire mai pune o cărămidă la cel care devii. Toată viaţa e o continuă şcoală şi intri mereu la alte şi alte cursuri, dar ceea ce ţi se predă azi ţine de suflet, de ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult. Ai sentimentul că ţi se pregăteşte ceva, se coace ceva şi tu nu poţi face altceva decât să aştepţi să culegi roadele acestui proces. Totul va fi perfect, la momentul recoltei, dar nu trebuie să stai pasiv să se coacă fructele în copac, ci să întreţii recolta, să uzi copacii, să îngrijeşti planta. Roadele sunt pentru tine, dar munca de îngrijire a grădinii te priveşte!

GEMENI

Tratezi iubirea cu un fel de inocenţă, şi bine faci! Nu trebuie s-o priveşti doar cu ochi critici şi raţionali, dorind neapărat să o controlezi ca să evolueze în direcţia pe care o doreşti. Cu o atitudine mai lejeră, cumva nevinovată, de copil care tatonează terenul, te poţi bucura altfel de tot ce trăieşti alături de persoana iubită. Vă oferiţi unul altuia sentimente ca într-un joc de copii, şi vă simţiţi liberi împreună, fără a vă supune neapărat unor reguli, unor legi, unor condiţii stricte. fii liber să experimentezi iubirea la modul cel mai plăcut, pentru că mai e cale lungă până când veţi putea emite amândoi pretenţii unul asupra celuilalt. Deocamdată iubirea se reduce la joc, la flirt, la aventură, urmând să vezi tu mai încolo încotro merge!

RAC

O faci pe neştiutorul în faţa unei persoane care are pretenţii mari de la tine, dar e mai bine să recunoşti sincer că nu ai soluţie la problema de faţă decât să abordezi o atitudine falsă, care nu te reprezintă. Cinstit ar fi deci să spui clar ce nu ştii şi să ceri un sfat experimentat, deoarece întotdeauna ai ceva nou de învăţat de la alţii. Îţi accepţi poziţia de învăţăcel în faţa unui mentor care va aprecia corectitudinea ta şi îţi va preda o lecţie folositoare de viaţă. De mâine nu vei mai spune că nu ştii, ci că tocmai ai învăţat acel lucru!

LEU

Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un inamic, trebuie să faci mari concesii, dar tu eşti obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta tu eşti cel care renunţă la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar eşti convins că sacrificiul tău e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi vei redobândi ceea ce ţi se cuvine. Taci şi suporţi nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti şi atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi eşti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

FECIOARĂ

Eşti pregătit să investeşti o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva îţi spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că buna funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie. Discută şi cu ceilalţi membri ai familiei ca să primeşti şi din partea lor o eventuală aprobare, dar decizia finală tot tu o vei lua, după ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achiziţii.

BALANȚĂ

La gesturile tale de prietenie şi de simpatie nu primeşti chiar semnalele dorite, de parcă ţi-ai risipi emoţiile pe cine nu merită. Eşti prea generos cu oameni pe care îi îndrăgeşti sincer şi care nu îţi oferă înapoi decât critici, vorbe dure, o stare apăsătoare de tensiune şi tot felul de reacţii pe care nu le sperai de la ei. Fii mai precaut când vine vorba să-ţi oferi prietenia, pentru că nu toată lumea ştie să se bucure de prea plinul tău de bunătate. Unii nu vor face decât să profite de ce ai tu de oferit, uitând să ofere şi ei ceva bun.

SCORPION

Se încheie un ciclu din viaţa ta, şi ca la orice final de drum, a venit vremea bilanţului. Pe de o parte te bucuri că totul s-a terminat şi că poţi închide capitolul, pe de altă parte te mustră unele gânduri că puteai face lucrurile mult mai bine. Încearcă să te detaşezi de tot ce a fost, nu rămâne blocat în fostele etape, doar pentru că nu au ieşit perfect, aşa cum ai fi dorit. Ai învăţat ceva din toate acestea şi vei şti să acţionezi mult mai bine cu altă ocazie şi în alte direcţii. Nu te fixa obsesiv de ce nu ai făcut în proiectul care se termină, ci scoate la iveală cât de multe ai realizat în schimb, dar dacă eşti într-o pasă emoţională fragilă, te vei ţine cu dinţii de ce lipseşte.

SĂGETĂTOR

Dacă ai o relaţie specială cu animalele, azi te vei dedica lor în totalitate, pentru că primeşti de la ele acea energie pozitivă de care aveai nevoie. O plimbare prin parc sau prin pădure alături de câinele tău ar avea efect de relaxare totală, şi te întorci acasă cu bateriile încărcate, cu plămânii aerisiţi şi cu un zâmbet mare pe chip, simţind o fericire deplină. Dacă nu ai tu propriile animalele ca să te joci un pic, eşti atras de ele şi pe stradă, şi te apropii de ele cu bucurie. Ceea ce au ele să-ţi ofere înapoi e de zece ori mai mult decât ai putea găsi la un om, deci nu le ignora. Dă-le puţină atenţie şi vei fi răsplătit!

CAPRICORN

Parcă în interiorul tău s-ar afla un ceas care merge exact în ritmul de care ai tu nevoie în acest moment. Dacă te grăbeşti, parcă timpul se dilată şi îţi ajung perfect orele pe care le ai la dispoziţie. Dacă ai timp berechet, reuşeşti să te organizezi în aşa fel încât să fii eficient şi să nu risipeşti orele degeaba. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce bine se sincronizează toate, parcă fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore şi minute, încât toate se întâmplă la momentul cel mai potrivit. Dacă ai putea menţine această minunată organizare cât mai mult de acum încolo, lucrurile ar merge ca unse spre ţelul suprem, ca atare încearcă să te adaptezi acestui ritm de înaintare, fără s-o lungeşti şi fără să intri în panică.

VĂRSĂTOR

Primeşti veşti foarte bune care au rolul de a calma spiritele şi de a restabili ordinea în planurile tale. Poate veştile sunt însoţite şi de o formă materială, pentru că banii pe care-i aştepţi chiar ar avea rolul de a clarifica situaţia şi de a restabili echilibrul. Faci echipă bună cu un tânăr care nu îţi seamănă deloc, dar tocmai diferenţele dintre voi vă ajută să vă completaţi şi să cooperaţi eficient pentru a ajunge la un rezultat de care aveţi amândoi nevoie.

PEȘTI

Este o zi riscantă pentru unele planuri, nu degeaba e marti 13, pentru că poate apărea o surpriză neplăcută care strică tot. Fii pregătit pentru orice, mai ales pentru eşecuri sau finaluri bruşte de drum, dar nu trebuie să priveşti acest hop ca pe o pedeapsă sau ca pe un ghinion, ci ca pe o lecţie bună de viaţă. Data viitoare, când vei fi în aceeaşi situaţie, lucrurile vor merge mult mai bine pentru că vei fi pus în temă cu eventualele pericole ce pot apărea, pentru a le putea evita din timp.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1863
Populația:
845 locuitori

Cîşla este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Cîşla este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 12 km de oraşul Teleneşti şi la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 845 de oameni. Satul Cîşla a fost menționat documentar în anul 1863.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.