08 march 2020, 09:00 Kaleidoscope views 3215
Horoscopul pentru 3 august 2020
08 march 2020, 09:00 Kaleidoscope views 3215

Horoscopul pentru 3 august 2020

BERBEC

Lupta ta pentru a demonstra adevărul dă roade şi acum poţi jubila în voie că ţi se dă dreptate. Continuă pe aceeaşi cale, adună dovezi, scoate de la naftalină mărturiile sau informaţiile care vor demonstra că adevărul e la tine şi nimeni nu ţi se mai poate opune. Ai atras alături de tine şi alţi oameni care cred în acelaşi adevăr şi vă uniţi cu toţii forţele pentru a avea câştig de cauză. De data aceasta vei găsi ac de cojocul celor care umblă cu cioara vopsită sau încearcă să arunce vini asupra ta pe nedrept, dar nu te laşi până nu obţii victoria prin mijloacele cele mai corecte. Insistă să lupţi pentru principiile în care crezi cu tărie sau pentru ce ţi se cuvine de drept!

TAUR

Ai încredere în bunul mers al acţiunii în care eşti implicat. În fond, nici nu e prima oară când lucrurile merg atât de bine, deci le poţi compara oricând cu situaţii din trecut pe care le-ai depăşit la fel de bine, pentru că au ceva în comun. Această raportare la modul în care ai rezolvat cu brio unele piedici în trecut este constructiv, pentru că-ţi arată că poţi, că orice problemă are o soluţie, şi ajunge doar să repeţi reţetele de succes de odinioară. Nu te crampona de un hop minor, crede cu tărie că-l vei depăşi cu bine şi de data aceasta pentru că ai mai trecut prin astfel de momente nu o dată sau de două ori şi de fiecare dată te-ai descurcat de minune.

GEMENI

Şansele de reuşită într-o confruntare aprinsă sunt de partea ta astăzi, ca atare profită de vântul prielnic de care te bucuri azi pentru a-ţi face dreptate sau a ieşi primul într-o competiţie dură. Deţii toate resursele necesare succesului, dar nu uita că una din valorile care vor cântări cel mai mult în cazul unei comparaţii de forţe cu oameni la fel de bine pregătiţi va fi calitatea! Cel mai bun va câştiga cu adevărat, dar tu eşti cu un cap deasupra tuturor şi te poţi remarca extrem de uşor, tocmai pentru că ai studiat, ai acumulat informaţie şi acum ai ocazia de a le pune în lumină.

RAC

Te simţeai blocat într-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou. Interesul tău scăzuse simţitor şi nu mai depuneai nici un efort pentru a depăşi acel hop. Dar iată că surprizele bune apar de unde nici nu te aştepţi şi-ţi reaprind dorinţa de a trece la pasul următor. Chiar dacă unele lucruri bat pasul pe loc şi nu dau semne că ar mai duce într-o direcţie bună, nu renunţa şi continuă să lupţi. Condiţiile nu sunt întotdeauna favorabile unui progres continuu, ci mai vin şi perioade de platou în care totul trenează. Dar o scânteie tot apare de undeva şi reaprinde focul ce pune iar în funcţiune maşinăria.

LEU

Primeşti o veste destul de abruptă care te obligă să schimbi rapid sensul unei acţiuni. E ca un ordin venit de sus căruia nu i te poţi opune, deci lasă deoparte tot ce făceai şi schimbă macazul. Că vrei sau că nu vrei să faci această modificare de strategie, într-o zi vei fi mulţumit că ai fost pe fază şi nu ai amânat decizia, pentru că reacţiile prompte sunt şi cele mai bune în situaţia de faţă. Eşti un as în astfel de momente, deoarece nu te cramponezi de o direcţie nici din comoditate, nici din teamă, ci dacă ţi se oferă o altă cale, îţi reconfigurezi imediat traseul.

FECIOARĂ

Când unul se ridică, altul coboară şi aceasta va fi şi tendinţa acţiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabără vei face parte, deoarece poţi trece prin situaţii din ambele sensuri: şi în sus, şi în jos. Dacă tu faci parte dintre favoriţii acestei zile, încearcă să nu te gândeşti la ce simte învinsul, ci bucură-te cu toată inima de succesul tău. Altul nu ar avea aceeaşi compasiune pentru tine dacă, din nefericire, ai fi tu în talerul celălalt al balanţei, ca atare abordează o atitudine uşor egoistă şi profită de şansa ta!

BALANȚĂ

Intri azi într-un mediu care are o viziune cu totul diferită de cea în care ai crezut tu cu tărie şi discuţiile pe care le poţi cu cei din jur îţi deschid o altă perspectivă asupra viitorului. Nu te-ai gândit la asta, recunoşti cu sinceritate, ca atare stai şi asculţi cu interes ce au ceilalţi de spus. Nu sari să critici opiniile celor din jur doar pentru că nu te-ai mai confruntat cu aceste idei, deci stai şi înţelege ce îţi transmit alţii. Mai devreme sau mai târziu le vei da dreptate şi te vei alătura opiniei lor, dar până atunci aştepţi argumente, dovezi şi explicaţii logice care să te convingă pe deplin. Capeţi tot mai multă încredere!

SCORPION

Bucură-te şi de cele mai mărunte lucruri frumoase care îţi ies azi în cale. Nu aştepta evenimente ieşite din comun, spectaculoase, strălucitoare, pentru că bucuria poate veni şi din mărunţişuri. Comportă-te ca un copil care descoperă în jurul lui atât de multe lucruri minore, dar atât de frumoase care îl fac să se simtă bine. Joacă-te cu un dram de inocenţă, nu pune la suflet nimic ci descoperă ceea ce, ca om mare, nu ai timp să observi: o pisicuţă la geam, o floare apărută pe un strat, un nor de formă ciudată pe cer. Ai să vezi că astfel de atitudine, uşor infantilă, dar relaxată, te bine dispune imediat!

SĂGETĂTOR

Nu te mai crampona de orice superstiţie, spunând că anunţă cine ştie ce dezastre, pentru că exagerezi cu temerile tale. Vezi inamici la tot pasul, ţi se pare că orice cuvânt ascunde o intenţie negativă, că pe oriunde ai lua-o şi orice ai face, tot rău va ieşi, dar nu e altceva decât o atitudine negativistă pe care o dezvolţi până la extrem. Renunţă la această atitudine permanent critică, permanent negativă, ca şi cum totul ar fi groaznic în jurul tău, pentru că ce emiţi, asta atragi. Emiţi frică, griji, pericole şi probleme, acestea se reflectă înapoi către tine cu putere şi mai mare. Începe să vezi în jurul tău şi detaliile frumoase: că soarele străluceşte, că cineva zâmbeşte, că şi primeşti ceva, nu doar dai etc.

CAPRICORN

Te integrezi foarte bine în grupul larg de persoane care s-a adunat în jurul tău, pentru că aveţi un scop comun şi vă uniţi cu toţii forţele în acelaşi sens. Vă stimulaţi unii pe alţii, pe apreciaţi reciproc ideile şi contribuţia, şi când toţi vâsliţi în acelaşi ritm şi cu aceeaşi implicare, şi rezultatele vor fi pe măsură. Eşti în faţa unui nou început care vă va satisface pe toţi, deopotrivă, dar eşti conştient că fără o contribuţie colectivă şi echitabilă, nu puteţi ajunge acolo unde v-aţi propus. Dialogaţi, comunicaţi, conlucraţi, pentru că ideile cele mai bune apar din schimbul permanent de păreri. Te simţi bine în acest mediu, pentru că gândiţi la fel.

VĂRSĂTOR

Te-ai gândit vreodată ce rol important joci în viaţa altora? Priveşte un pic în jurul tău să descoperi cine te priveşte cu atâta consideraţie şi respect încât tot ce-i spui e literă de lege. E semn că există oameni care te respectă pentru ceea ce reprezinţi, care ţin cont de sfaturile tale şi deci în ochii lor eşti un maestru, un erou salvator, deci nu trebuie să-i dezamăgeşti niciodată. Oferă-le în continuare sfaturile de care ai ei nevoie, pentru că ai multă experienţă. Inteligenţa, înţelepciunea, modul tău diferit de a privi lucrurile denotă că ai tot dreptul de a da şi altora un exemplu de maturitate, deci învaţă-i şi pe ei să te urmeze!

PEȘTI

Joacă-te mai mult cu lucrurile serioase, pentru că nu chiar totul trebuie privit cu o faţă atât de sobră. Sunt situaţii care ar merita o atitudine mai inocentă, mai jucăuşă, pentru că nu tot ce se petrece acum în jurul tău are o notă gravă. Cu simţul umorului şi cu un dram de ironie sau auto-ironie în glas, ai putea trece mult mai uşor peste o chestiune care, altădată, te-ar fi scos din sărite, dar acum îţi dai seama că nu merită să-ţi strici buna dispoziţie. Bine faci, deci râzi, fă haz de necaz, distrează-te pe seama acestui punct sensibil, pentru că nu e decât o experienţă din care ai ceva de învăţat. N-o trata ca pe un capăt de ţară, ci ca pe un divertisment.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
730 locuitori

Marcăuţi este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Marcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Dubăsari și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 730 de oameni. Satul Marcăuţi a fost menționat documentar în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.