16 january 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2588
Horoscopul pentru 16 ianuarie 2020
16 january 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2588

Horoscopul pentru 16 ianuarie 2020

BERBEC

Nu te gândi neapărat de unde vii sau unde te îndrepţi, pentru că tu înveţi cu fiecare clipă a existenţei tale. Aşa e viaţa ta de acum, o şcoală la care, zi de zi, mai ai ceva de acumulat. Aşa te maturizezi, prin fiecare lecţie învăţată, deci fii mândru că ai ocazia să trăieşti tot ce ţi se predă de maestrul divin. Nimic nu e greu, nimic nu e rău, ci totul face parte din cursul la care participi ca un învăţăcel dornic să se dezvolte. Azi poţi vedea cât de mult ai evoluat, deci fii recunoscător pentru examenele vieţii – bune, grele – dar prin care ai trecut cu brio!

TAUR

Eşti mai preocupat de soarta celor mai bătrâni din familia ta şi îţi dedici ziua părinţilor, bunicilor, rudelor care au nevoie de puţină afecţiune. Grija pe care le-o acorzi le oferă acestora bucurie şi motive să zâmbească, iar tu te simţi foarte bine că ai putut să le fii de ajutor măcar cu o vorbă bună, o mângâiere sau o ureche de ascultat. La câtă dragoste ai tu de oferit, ai fi capabil să te sacrifici complet pentru a sta alături de cineva aflat în suferinţă, deoarece nu contează efortul pe care îl depui dacă urmările acestuia sunt liniştea unora mai vârstă, bolnavi şi singuri. Meriţi felicitări pentru dăruirea ta!

GEMENI

Dacă stai şi te complaci într-o zonă ternă în care nu se mai schimbă nimic fără a-ţi pune imaginaţia la treabă, fii sigur că totul se va transforma într-o confortabilă banalitate. Nu eşti tu genul de om care se lasă furat de lene şi dezinteres, aşa cum te influenţează unii din jurul tău mult prea comozi să facă ceva cu viaţa lor, ca atare scoate la lumină gândurile tale cele mai originale, ideile tale cele mai creative, pentru că tu ai un bagaj imens de resurse. Alungă-i din viaţa ta pe cei care te trag înapoi în loc să te lase să urci şi începe să clădeşti cu încredere ce ai în minte.

RAC

Uneori, simţi că eşti nevoit să mai renunţi la unele vise, dar nu să le ştergi complet din minte, totuşi! Sunt mici sacrificii pe care le faci pe parcurs, când nu sunt întrunite toate condiţiile unei reuşite depline, dar trebuie doar să le treci pe o linie secundară, până în clipa când lucrurile vor fi din nou favorabile materializării lor. Reprimi pe moment un vis, mai ştergi de pe lista de planuri câte ceva, dar asta nu înseamnă că le abandonezi complet. Va veni şi vremea lor, dar acum se pare că trebuie să te concentrezi asupra altor planuri, mult mai urgente. Oricum, nu spune imposibil! E posibil, dar nu acum…

LEU

Ai grijă cum îţi foloseşti azi glumele şi spiritul jucăuş, pentru că unii s-ar putea să nu înţeleagă corect atitudinea ta. Tu te simţi bine, ai chef de distracţie, glumeşti, râzi, dar altora numai de asta nu le arde şi le-ai putea strica dispoziţia. Păcat, ei nici nu ştiu cât de bine le-ar face dacă ţi-ar urma exemplul şi s-ar comporta la fel, deci mai insistă totuşi pe lângă cei trişti şi depresivi, pentru că joaca ta i-ar putea remonta şi pe ei, ca prin farmec. Dacă refuză cu orice chip umorul tău, lasă-i în pace! Nu te simţi tu vinovat pentru tristeţea lor, pentru că tu ai făcut tot ce ţi-a stat în putinţă să le smulgi un zâmbet.

FECIOARĂ

Te tot întorci cu gândul înapoi, în vremuri de demult, când erai fericit, când inima ta era plină de linişte, iubire, emoţii pozitive. Poate e bine să te mai întorci uneori acolo să-ţi aduci aminte ce bine era, dar nu pentru a te refugia în trecut, ci pentru a prelua ceva din starea de bine de atunci ca s-o aduci după tine aici, în prezent. Priveşte la cel care erai cândva şi descoperă că ai trecut prin mii de momente fericite şi frumoase, şi le poţi repeta oricând dacă îţi redeschizi sufletul. Retrăieşte acele emoţii ca şi cum s-ar fi petrecut chiar ieri şi simte-te bine. Trecutul are atât de multe momente frumoase de oferit, deci scoate de la naftalină acele senzaţii.

BALANȚĂ

Până şi iubirea se învaţă, ca atare nu considera că ştii exact cum să-ţi exprimi sentimentele. Încă mai experimentezi diverse tipuri de emoţii: şi iubirea necondiţionată, şi iubirea pură, şi iubirea interesată, toate fac parte din experienţa ta de viaţă, deci nu trebuie să spui că, dacă ai pe cineva alături de tine, deja eşti un expert în amor. Persoana iubită îţi oferă întotdeauna noi şi noi provocări din care mai adaugi o cărămidă la ceea ce devii zi de zi. Şi azi mai primeşti o lecţie excelentă despre cum să primeşti iubirea de la celălalt, deci nu te sfii să întrebi mai multe dacă nu înţelegi bine cursul la care eşti elev.

SCORPION

Orgoliul nu e bun la nimic, te-ai convins şi tu de asta, ca atare dacă azi ţi se oferă şansa de a ierta o situaţie care nu te-a avantajat, fă-o cu inima deschisă. E un semn de înţelepciune şi maturitate dacă treci cu vederea ceva ce te-a rănit, fără să tot aminteşti de asta, şi dacă îi arăţi celui care se face vinovat de această situaţie că eşti capabil să ierţi şi să uiţi. Sigur, ai fi dorit şi nişte scuze, dar eşti capabil să îl ierţi chiar şi dacă uită să le folosească. Asta da atitudine corectă şi optimistă pentru că te vei simţi mult mai bine după ce îţi iei de pe suflet o povară atât de grea precum resentimentele. Prefă-te că nici n-au existat acele motive de supărare!

SĂGETĂTOR

Oricâţi ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe împovăratul, ci să deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenţă şi bucurie de copil. Nu te gândi la griji, la hopuri, la eşecuri anterioare, ci adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi mergeai la teatrul de păpuşi şi tropăiai de nerăbdare să înceapă odată povestea! Exact aceasta e atitudinea pe care trebuie s-o abordezi şi acum, fie că ai 20 de ani, fie că ai 70! Viitorul e la fel de palpitant la orice vârstă, deci bucură-te intens de tot ce vine.

CAPRICORN

Stai şi cântăreşti la rece o situaţie şi ajungi la o singură concluzie: să-i pui punct aici. Consideri că nu merită să mergi mai departe, nici să tot cari după tine la nesfârşit o stare de lucruri care nu va mai aduce nimic nou, ca atare pregăteşte-te să spui stop acum. De mâine te vei putea detaşa de toate, dar acum dedică-te unui bilanţ final care să te ajute să tragi linie: a fost bine, a fost rău? Acum poţi spune mai clar pe ce nivel ai ajuns şi apoi să închizi definitiv acel capitol, gata să te apuci de altceva.

VĂRSĂTOR

Există o miză motivantă în joc şi te implici şi tu în această competiţie cu multă pasiune. Vrei şi tu să pui mâna pe acel premiu de aceea nu poţi pierde nicio clipă fără să faci ceva în acest sens. Ai concurenţi puternici, să nu crezi că e uşor să ajungi la rezultatele visate, dar deţii toate resursele unui succes deplin. Ai şi ambiţie, şi forţă de convingere, şi dorinţă de a demonstra de ce eşti în stare, ca atare te implici în lupta pentru supremaţie conştient de greutăţile inerente de pe parcurs. Eşti foarte aproape de victorie!

PEȘTI

Nu te crampona cu orice preţ de capătul de drum la care visezi să ajungi cu tot dinadinsul. E bine să te laşi uneori şi în voia curentului, lasă jos controlul şi încrâncenarea. Ai să vezi cât de mult înaintezi dacă te arunci pe val şi-l laşi pe el să te îndrume unde vrea. Altfel, dacă insişti să mergi într-o anumită direcţie şi nu te abaţi de la traseu, ai descoperi că ai consumat energie şi timp când, între timp, ar fi apărut multe alte oportunităţi. Chiar dacă tot traseul se reconfigurează din mers, dacă-l laşi să meargă cum vrea el, fii sigur că ai ajunge mult mai uşor la ceea ce e mai bun şi mai potrivit pentru tine.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1130 locuitori

Ecaterinovca este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ecaterinovca și Coştangalia. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cimișlia și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1130 de oameni. Satul Ecaterinovca a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.