11 january 2020, 11:30 Kaleidoscope views 60101
11 january 2020, 11:30 Kaleidoscope views 60101

Triunghiul bermudelor din România

Pădurea Hoia-Baciu din inima Ardealului este unul dintre cele mai misterioase locuri pe care le întîlnim în România.

 Mulți oameni de știință au venit aici pentru a vedea cu ochii lor fenomenele inexplicabile care se petrec. Zona a devenit cunoscută în întreaga lume în anii '60, însă localnicii au știut dintotdeauna de fenomenele care sfidează orice logică.

Mulți dintre localnici au mărturisit că au resimțit stări de greață, anxietate și dureri de cap încă de la primii pași făcuți în această pădure.

Biologul Alexandru Sift a făcut aici o serie de cercetări, pe parcursul a mai bine de 10 ani. În tot acest timp a fotografiat diferite locuri din pădure și a experimentat ceva absolut incredibil după ce a developat fotografiile. Mai multe siluete și umbre ciudate apăreau pe imagini și nu puteau fi văzute cu ochiul liber.

Munca lui a fost continuată de tehnicianul militar Emil Barnea, care a fotografiat aici primul OZN din România. Specialiștii internaționali au analizat această imagine și au clasificat-o drept "cele mai clare imagini ale unui OZN fotografiat în România și fără îndoială, unele dintre cele mai bune imagini ale vreunui OZN fotografiat vreodată în lume".

Busolele o iau razna, iar copacii au forme nemaivăzute. Acest loc din România care a devenit celebru în întreaga lume a făcut subiectul mai multor documentare, iar mulți cercetători au venit aici pentru a se convinge de fenomenele incredibile care se petrec în zonă.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1607 locuitori

Drăsliceni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Drăsliceni, Logănești și Ratuș. Satul Drăsliceni este situat la o distanță de 50 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1607 oameni. Prima menţiune documentară a satului Drăsliceni datează din 5 martie 1634.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.