17 january 2019, 09:00 Kaleidoscope views 4412
Horoscopul pentru 17 ianuarie 2019
17 january 2019, 09:00 Kaleidoscope views 4412

Horoscopul pentru 17 ianuarie 2019

BERBEC

Nu te crampona de fleacurile care nu-ţi convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferentă la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că aceasta e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelentă. Dacă stai şi diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ţi place, vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua. Or, un zâmbet pe buze şi o glumă te ajută să te bucuri de orice.

TAUR

Nu vrei să te mai implici în activitatea unui prieten care nu ştie să-şi arate recunoştinţa pentru faptul că cei de lângă el îi sunt aproape. Ai făcut-o de atâtea ori şi nu l-ai mulţumit niciodată şi nici măcar nu a ştiut să aprecieze ce au făcut alţii pentru el, ca atare azi nu mai vrei să participi. De ce să-ţi consumi timpul şi energia pentru binele lui? Mai bine îţi vezi de ale tale şi refuzi cât poţi de elegant, căutând scuze. Nu mai pune atâta suflet în problemele altora, când ei nu ştiu decât să profite de bunăvoinţa ta!

GEMENI

Găseşti exact echipa potrivită pentru a rezolva o situaţie pe care, de unul singur, nu reuşeşti să o mai gestionezi. Ceilalţi privesc lucrurile mult mai limpede decât tine tocmai pentru că nu sunt implicaţi emoţional. Împreună cu ei, vei cântări problema pe toate feţele şi vei descoperi mult mai uşor, punctele slabe şi căile de rezolvare. Uneori, ai nevoie de cineva care să te completeze sau, în cazul în care ai deja nişte opinii formate, să te aprobe de pe margine, de parcă nu ai fi prea sigur pe părerile tale. Dacă primeşti de la ei o confirmare, ai mai mult curaj să le pui în aplicare.

RAC

Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru că eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile şi ai vrea să găseşti o soluţie pentru a i le rezolva. Singur va depăşi impasul, nu prelua pe umerii tăi griji care nu îţi aparţin. Ajunge doar suportul moral, ca să ştie că este cineva alături, dar nu insista să duci tu tot greul în locul său! El nu ar face la fel pentru tine.

LEU

Timpul trece într-un ritm care te favorizează, pentru că îţi inspiră starea necesară pentru a te apuca serios de un plan de lungă durată ce va evolua foarte lent. De ce să te grăbeşti, îţi spui, de aceea te apleci pe îndelete asupra tuturor aspectelor pe care altădată le-ai fi tratat cu mai multă superficialitate. Probabil cineva ţi-a dat sfatul să o iei cu binişorul, fără a sări peste unele etape, pentru că orice pas de pe parcurs se va dovedi a fi util pentru rezultatele finale. Grăbeşte-te încet, spun înţelepţii, şi te vei comporta ca atare.

FECIOARĂ

Primeşti de la cei din jur superbe semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie, care te fac să te simţi bine în pielea ta. Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat al zilei, trăind momente cu o încărcătură emoţională maximă, deci profită din plin de tot ce se petrece în jur. Fă declaraţii de iubire, primeşte-le pe cele care vin de la oameni care ţin cu adevărat la tine, dăruieşte tot ce ai mai bun în suflet pentru că vei primi înzecit înapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum în inima ta, ar fi culmea să nu fie o zi fericită!

BALANȚĂ

Ţii de bani cu o oarecare teamă că nu vor mai fi pe acelaşi nivel bun multă vreme. Nu e zgârcenie, ci prudenţă, pentru că ţi-e teamă să-i cheltui acum, cât timp sunt la un nivel promiţător, ca nu cumva de mâine lucrurile să alunece în cealaltă extremă. E bine să-ţi drămuieşti bine resursele materiale, dar nu exagera totuşi! Stabileşte-ţi priorităţi, vezi ce plăţi sunt acum necesare sau urgente, şi abia după aceea decizi ce mai poţi face cu banii pe care i-ai acumulat. Rezervele au un rol în investiţiile tale viitoare, deci mai pune un ban deoparte.

SCORPION

Eşti în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni care au numai cuvinte de laudă la adresa ta. Ai reuşit să atingi un scop de care eşti mândru şi simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti bucuria alături de cei care ţin cu adevărat la tine. Se adună multă lume în jurul tău la succes şi eşti măgulit de toată atenţia aceasta! Dacă apare şi motiv de petrecere, cu atât mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude şi veste de distracţie. Poţi spune că toate îţi merg bine şi entuziasmul celor din jur te stimulează să ţinteşti şi mai departe!

SĂGETĂTOR

Iei taurul de coarne şi spui stop unei acţiuni care nu mai merge aşa cum doreai şi bine faci, pentru că a-l duce mai departe nu ar fi decât un consum inutil de energie şi timp. Mai bine te opreşti aici, extragi concluzia finală şi de mâine te apuci de altceva. Poate poţi recupera ceva din ceea ce ai construit până acum, ducând mai departe ceea ce îţi este de folos, dar mergând totuşi într-un alt sens decât cel anterior. Dacă vezi că apar piedici la tot pasul şi nimic nu mai înaintează, e semn că scopul respectiv nu mai poate fi atins şi ţi se cere de urgenţă o schimbare de atitudine.

CAPRICORN

Nu ajunge doar să faci declaraţii de dragoste pompoase, din vorbe meşteşugite, ci să demonstrezi celui drag ce simţi pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorbă faţă în faţă ca doi oameni maturi pregătiţi să-şi prezinte intenţiile pe termen lung. Acum va ieşi la iveală superficialitatea, atracţia spre distracţie, pentru că dacă iubirea ta a fost doar o joacă, fii pregătit să-ţi iei rămas bun de la cel de lângă tine. El vrea ceva mult mai profund între voi de acum înainte şi ţi-o cere într-un mod ultimativ: ori – ori?

VĂRSĂTOR

Călătoriile în interes de serviciu sunt la ordinea zilei. Poate nu eşti tu în cea mai bună stare pentru a pleca la drum, dar, dacă e ordin de sus, faci cum spune şeful. Pe cât de abătut pleci la drum, pe atât de mulţumit vii înapoi, pentru a aduce la cunoştinţă tot ce ai reuşit să faci, pentru că e vorba de deplasări fructuoase, cu tot felul de probleme rezolvate cu succes. Veştile care sosesc de departe au semnificaţii speciale pentru planurile în desfăşurare, la serviciu, ca atare ţine cont de sfaturile sosite prin căile de comunicare la care ai acces.

PEȘTI

Nu asculta ce-ţi transmite azi persoana care îţi ţine companie, pentru că interesele sale se vor dovedi a fi egoiste şi periculoase pentru tine. Are sigur ceva de ascuns, deşi disimulează perfect ceea ce gândeşte cu adevărat, dar flerul tău îţi atrage atenţia la timp că nu e ceea ce pare. Simţi de la o poştă ipocrizia şi falsitatea celor care ţi se bagă pe sub piele şi reuşeşti să iei măsuri pentru a-i ţine la distanţă înainte de a interveni cu ceva în treburile tale. Minciuna lor poate strica totul.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1600
Populația:
2666 locuitori

Maramonovca este un sat şi comună din raionul Drochia. Maramonovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Drochia și la 201 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2666 de oameni. Satul Maramonovca a fost menționat documentar în anul 1600.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.