12 september 2018, 14:30 Kaleidoscope views 11172
Agenția spațială europeană a surprins în imagine o bază extraterestră pe Marte! (VIDEO)
12 september 2018, 14:30 Kaleidoscope views 11172

Agenția spațială europeană a surprins în imagine o bază extraterestră pe Marte! (VIDEO)

Agenția Spațială Europeană (ESA) a făcut o imagine a unei baze extraterestre pe Marte!

Despre aceasta a anunţat autorul canalului finimor de pe YouTube, menţionînd că Marte oferă noi surprize, dar de data aceasta nu NASA, ci Agenția Spațială Europeană (ESA) este cea care prezintă un nou mister, relatează Noi.md.

Potrivit autorului canalului, în timpul studierii imaginilor ESA de pe Marte, el a observat o anomalie interesantă, care i-a atras imediat atenția. „Era o structură ciudată, pur și simplu gigantică pe suprafața planetei Marte, avînd ceva asemănare cu proiectele tereştrilor. La început, m-am gîndit că era un fel de defect în imagine. Totuşi, mai tîrziu mi-am dat seama că nu era deloc un defect, deoarece în multe alte poze exista același lucru. Am trecut fotografia prin diverse filtre şi am obținut rezultate uimitoare", a spus el.

Autorul este de părere că fotografiile redau imaginea unei baze marțiene. „ESA nu o ascunde și o pune pe site-ul său public. Cel mai probabil, în viitorul apropiat, aceste fotografii vor fi pur și simplu eliminate din rețea. Între timp, există o posibilitate unică de le vedea. Versiunea mea este univocă: Marte este o planetă populară și acest obiect din fotografie este o dovadă a acestei afirmaţii", a subliniat el.

Source: noi.md

Keywords:

Marte , extraterestri , cosmos

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
618 locuitori

Mihuleni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Mihuleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat pe malul rîului Ciorna, la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 618 oameni. Prima atestare documentară a Mihulenilor datează din anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.