19 october 2018, 09:00 Kaleidoscope views 3539
Horoscopul pentru 19 octombrie 2018
19 october 2018, 09:00 Kaleidoscope views 3539

Horoscopul pentru 19 octombrie 2018

BERBEC

Dacă aveai azi planificată o întâlnire importantă de la care aveai mari speranţe, pregăteşte-te pentru o schimbare în program. Cel cu care ar fi trebuit să discuţi nu mai poate ajunge la timp la întâlnirea voastră şi deci apare o amânare. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru că nu face acest lucru ca să te evite pe tine, ci pentru că au apărut alte probleme în viaţa sa, care fac imposibilă întrevederea voastră. Arată toleranţă şi înţelegere faţă de cele întâmplate şi acceptă să lăsaţi discuţia pe altădată. Poate chiar nu era momentul cel mai potrivit şi undeva acolo sus se rearanjează lucrurile!

TAUR

Nu trebuie să excluzi pe cineva din grupul tău de prieteni doar pentru că nu crezi în principiile sale de viaţă. Toţi sunteţi diferiţi, în felul vostru, dar oamenii pot convieţui perfect şi aşa, în unicitatea şi originalitatea lor. Şi tu eşti mai altfel, deci cum te-ai simţi dacă cineva te-ar ignora doar pentru că nu ai alte principii după care te ghidezi? Există domenii care nu de discută, pentru că pot naşte neînţelegeri, cum ar fi convingerile religioase, politice, situaţia materială, preferinţele culturale. Mai bine nu aduci vorba despre ele, ci cauţi subiecte comune cu ei, chiar şi banale, dar care nu nasc conflicte inutile.

GEMENI

Nu găseşti în tine argumentele necesare pentru a atrage o reuşită pentru care lupţi din răsputeri. Altul se pare că e mult mai puternic decât tine şi te înfrânge mult prea uşor cu o vorbă. Azi faci un compromis, dându-i celuilalt, pe moment, victoria, dar eşti decis să îţi iei revanşa cu prima ocazie. Acum taci şi înghiţi, suporţi o situaţie care te dezavantajează clar, spui da unor condiţii la care, altădată, ai fi spus cu fermitate nu, dar consideri că orice mare scop necesită pe parcurs sacrificii. Faci azi unul dintre ele, pentru ca mai târziu să primeşti ce ţi se cuvine.

RAC

Eşti decis să pui punct unei stări de lucruri care nu-şi mai are rostul. Poate eşti nevoit să spui adio brusc, fără să mai poţi modifica ceva în ultima clipă, de aceea rămâi cu un sentiment ciudat că poate s-ar mai fi putut face ceva ca să salvezi situaţia. Pregăteşte-te să o iei într-un sens complet nou şi, pentru că de obicei nu eşti atât de sigur pe deciziile tale, e şi normal să fii confuz şi un pic temător cu privire la ce te aşteaptă de acum încolo. Mergi pe calea aleasă, fără să mai priveşti înapoi, fără regrete şi nostalgii inutile.

LEU

Porneşti o activitate nouă care cere mult de la tine, nu neapărat un efort fizic, ci mai degrabă unul mental, pentru că te confrunţi cu principii noi, cu un domeniu necunoscut încă sau cu o viziune complet diferită faţă de cea după care te-ai ghidat înainte. E un fel de upgradare a întregului tău sistem de valori, fiind nevoit să prinzi din zbor o altă viziune asupra proiectului la care îţi aduci contribuţia. O viziune mai modernă asupra sensului de mers e necesară din când în când, deci adaptează noului, fără să i te opui. Efectele se vor vedea curând, dar mai ai de învăţat, nu glumă!

FECIOARĂ

Se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Dacă eşti supus unei judecăţi, s-ar putea să ţi se arunce în cârcă o mulţime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie să găseşti imediat dovezile care te pot scoate din impas. Unii s-ar putea să-ţi descopere pe undeva un punct sensibil, gata să te amendeze pentru asta, dar e posibil să ai o explicaţie forte la cele întâmplate, ca să scapi de eventuale urmări nedorite. Luptă pentru adevăr dar dacă eşti totuşi vinovat, recunoaşte şi repară de urgenţă!

BALANȚĂ

Degaji o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu te miri că, dintr-o dată, eşti mult mai căutat şi mai solicitat de prieteni. Unii chiar îţi pot face declaraţii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te aştepţi, dar responsabil pentru această popularitate neaşteptată este entuziasmul tău molipsitor pe care îl pui în valoare pe oriunde ai trece. Tu spui că se poate orice şi-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, iar motorul principal al fiecărei acţiuni eşti tu.

SCORPION

Finalul la care ai ajuns nu te bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai şi să cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci încet spre depresie. Luptă cu această stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă te laşi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fii sigur că va fi un eşec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai împovăraţi de probleme decât tine şi care te pot trage în jos după ei.

SĂGETĂTOR

Primeşti un stimulent excelent care te impulsionează să faci paşi mari spre scopul pe care ţi l-ai propus. Eşti în faţa unui sens interesant, dar nu ai curaj să-i dai startul fără o motivaţie. Aceasta poate veni azi în cea mai atrăgătoare formă şi te obligă să porneşti la drum, convins că la final te aşteaptă rezultate dintre cele mai minunate! Nu sta pe loc, nu aştepta să facă altul în locul tău, pentru că iniţiativa combinată cu dorinţa de schimbare pot genera un succes de toată frumuseţea ce va sta la baza altor reuşite viitoare. Acum e momentul!

CAPRICORN

Nu alimenta o fericire falsă care nu te va duce acolo unde speri. Te amăgeşti singur şi umfli un balon de săpun care într-o zi se va sparge şi rişti să te trezeşti la realitate cam brusc. Posibil să fii indus în eroare de un fals prieten care te împinge într-o direcţie periculoasă pentru tine, creându-ţi iluzii. Urmăreşte el ceva, pentru că anume te trimite pe căi lăturalnice, alimentându-ţi un vis frumos, ca atare fii prudent dacă vezi că cineva insistă să mergi pe o anumită cale. Chiar dacă acum, pe moment, pare atractivă, peste o vreme vei începe să-i descoperi şi defectele, deci mai bine te trezeşti acum!

VĂRSĂTOR

Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa ta, de parcă ai cunoaşte exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problemă. Mesajul transmis de cel care îţi iese astăzi în cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia să discuţi. Printre ele se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, dar numai de tine depinde cum profiţi de ocazia care se iveşte. Culmea, nu e unică, ai atât de mult noroc încât, dacă nu profiţi azi de şansă, ţi se va mai arată şi a doua oară, dar, dacă eşti deja la a doua încercare, trebuie să pui acum, repede, mâna pe şansă!

PEȘTI

Acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşeşti să aduni în jurul tău şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun interesant. Tu eşti capul acestei acţiuni, ceilalţi doar îşi vor aduce contribuţia cu ceea ce pot şi ştiu să facă mai bine, dar îi motivează susţinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula şi de a le canaliza energiile într-un sens pozitiv. Staţi de vorbă şi discutaţi cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parcă toţi aşteaptă de la tine o cale. Oferă-le-o pentru că eşti persoana cea mai potrivită în rolul de lider!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2018

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1680
Populația:
1444 locuitori

Coşerniţa este un sat şi comună din raionul Criuleni. Coşerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 26 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1444 de oameni. Satul Coșernița a fost menționat documentar în anul 1680.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.